شناسهٔ خبر: 71312187 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نیازمند عدالت در ارائه خدمات تأمین اجتماعی هستیم

بجنورد- نماینده بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه، سملقان، و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی شورای اسلامی گفت: نیاز به عدالت در ارائه خدمات تامین اجتماعی داریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر سیدمحمد پاکمهر صبح سه‌شنبه در آئین تودیع و معارفه مدیریت درمان تأمین اجتماعی خراسان شمالی که در سالن ایثار بجنورد برگزار شد اظهار کرد: طبق استانداردهای بهداشتی، باید به ازای هر هزار نفر یک تخت بیمارستانی در کشور موجود باشد، در حالی که بیمارستان ۹۶ تخت‌خوابی بجنورد به ۱۱۳ تخت رسیده است، اما برای پاسخگویی به جمعیت شهر، نیاز به بیمارستانی با ۳۸۰ تخت‌خوابی است. این نشان‌دهنده کمبود تخت‌خواب، به ویژه برای دارندگان دفترچه تأمین اجتماعی است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وجود افزایش خدمات در بیمارستان‌ها، بازسازی بیمارستان تأمین اجتماعی بجنورد نتوانسته است نیازهای مردم استان را به‌طور کامل برآورده کند و این بیمارستان علی‌رغم بهبودهایی که داشته، هنوز نتوانسته خدمات مناسب در شأن بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی را فراهم کند.
وی گفت: کلینیک تخصصی که در سال ۹۱ کلنگ‌زنی شده بود، به دلیل مشکلات مالی و اداری، در سال ۹۹ با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید این تأخیر طولانی در تکمیل پروژه‌ها باعث نارضایتی مردم شده است، چرا که مردم استان انتظار داشتند این کلینیک به‌زودی به بهره‌برداری برسد تا خدمات بهتری به عموم مردم ارائه شود.
پاکمهر افزود: فضای انبار دارویی خراسان شمالی نیز با ۱۵۰۰ متر مربع، به‌دلیل نیاز بالای جمعیت، متناسب نبوده و نیاز به گسترش دارد و این مشکلات در کنار بوروکراسی‌های طولانی در احداث درمانگاه‌ها، به‌ویژه در جاجرم، موجب شده است که وعده‌های پیشین در زمینه خدمات درمانی محقق نشود. نماینده بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه، سملقان، رازوجرگلان در ادامه گفت: احداث درمانگاه جاجرم که توسط آلومینای و ایمیدرو دنبال می‌شود، به‌دلیل مشکلات بوروکراتیک و طولانی شدن فرایند، از ۲۰ میلیارد تومان به ۱۲۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی افزود: خدمات درمانی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در بیمارستان‌های بزرگ تهران مانند بیمارستان میلاد به‌راحتی در دسترس است، اما در شهرستان‌های خراسان شمالی، به‌ویژه در مناطق دورافتاده، این خدمات در حد استانداردهای تهران نبوده و مردم استان از شرایط درمانی مناسبی برخوردار نیستند.
پاکمهر تصریح کرد: در این شرایط، مردم خراسان شمالی خواستار ارتقای کیفیت خدمات درمانی و کاهش هزینه‌های بیمه به‌منظور بهبود شرایط درمانی هستند و درخواست اصلی مردم این است که عدالت در ارائه خدمات تأمین اجتماعی رعایت شود و شرایط درمانی در شهرستان‌های استان به حداقل‌های استاندارد برسد.