شناسهٔ خبر: 71307376 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان | لینک خبر

در آیین پایانی مهرواره‌ی قصه‌گویی مقاومت مطرح شد

رعایت تعامل با مخاطب در قصه‌های مهرواره‌ی «بچه‌های مقاومت»

در آیین پایانی دومین مهرواره‌ی قصه‌گویی «بچه‌های مقاومت» بر انتخاب قصه‌های جدید و روایت‌گری و تعامل با مخاطب در بیانیه‌ی هیات داوران تاکید شد.

صاحب‌خبر -

مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری مهرواره فرهنگی‌، ادبی و هنری «بچه‌های مقاومت» توسط ستاد اربعین کانون، از اعلام نتایج مهرواره‌ی بخش قصه‌گویی در آیین پایانی خبر داد.

روح‌الله واحد گفت‌: مهرواره‌ «بچه‌های مقاومت» در سه بخش فرهنگی، هنری و ادبی برگزار شد که در این دوره، دبیرخانه بخش فرهنگی آن به چهارمحال و بختیاری سپرده شده بود و بر این اساس دبیرخانه‌ی استان فعالیت خود را در بخش قصه‌گویی از تابستان ۱۴۰۳ آغاز کرد و پس از پایان بازبینی و قضاوت، آثار برگزیده معرفی شد.

واحد گفت: شاخص‌های ابلاغ شده به گروه داوران دومین مهرواره‌ی ملی قصه گویی «بچه‌های مقاومت» برای انتخاب آثار، مواردی چون؛ توانایی به‌کارگیری فنون قصه‌گویی، استفاده از زبان بدن، به‌کارگیری مناسب لحن و کلام، پرداخت قصه، خلاقیت و نوآوری در متن، اجرا و پوشش، توجه به پیام قصه متناسب با موضوع مهرواره و اثرگذاری فرهنگی، بوده است.

وی در ادامه گفت: از میان ۱۴۰ اثر رسیده به دبیرخانه، گروه داوران، ۱۴ اثر را انتخاب و به‌عنوان برگزیده‌ی این دوره معرفی نمودند.

مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوان استان، برگزیدگان مهرواره را به این شرح اعلام کرد: لیلا خلیفه سقا از اردبیل، آسیه رحمتی از خوزستان، زهرا ناصری از اردبیل، محسن وظیفه پشتکوه از اردبیل، سید احمد مصطفوی از خراسان رضوی و مهدی اکبری از چهارمحال و بختیاری برگزیدگان بخش قصه‌گویی در گروه سنی بزرگسالان هستند.

وی به برگزیدگان بخش قصه‌گویی گروه سنی نوجوان اشاره کرد و گفت: نیوشا امیری از کرمانشاه، مائده طاهر از  قزوین، طهورا ماهزاده از خراسان رضوی، عسل مجیدی از اردبیل، فاطمه علی توکلی از استان کرمان، مونا میرشکاری از کرمان برگزیدگان این بخش هستند.

روح‌الله واحد در ادامه برگزیدگان بخش نقالی گروه سنی بزرگسال و نوجوان را اینگونه معرفی کرد: امیرحسین طهماسبی باغنی از کرمانشاه و برگزیدگان بخش نقالی گروه سنی نوجوان، طناز رئوفی‌نژاد از قزوین، نیوشا مرادی از کرمانشاه و نازنین منوچهری از کرمانشاه از دیگر برگزیدگان این مهرواره بودند.

در بیانیه‌ی گروه داوران نکاتی هم در مورد اجراهای بعدی، به قصه‌گویان تذکر داده شد.

رعایت اصل جدید بودن قصه، استفاده از منابع مستند و پایبندی به منبع قصه در بازنویسی‌ها، وجود راوی و بیان قصه از زبان سوم‌شخص، تعامل با مخاطب و بیان درست واژه‌های عربی و انگلیسی، استفاده از لباس متناسب با موضوع قصه، توجه به گروه سنی مخاطب، ورود و پایان بندی صحیح قصه‌گو، از اصولی بود که گروه داوران به قصه‌گویان متذکر شدند.

گفتنی‌است گروه داوران را زهرا بابادی، فرخنده شهریاری و سمیه ویسی تشکیل می‌دادند.

آیین پایانی دومین مهرواره‌ی قصه‌گویی «بچه‌های مقاومت» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ در فرهنگسرای شهرکرد و باحضور نماینده‌ی ولی فقیه و امام‌جمعه شهرکرد، رییس حوزه علمیه، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، معاون استاندار چهارمحال و بختیاری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و معاونان و کارشناسان ستادی کانون استان برگزار گردید.

رعایت تعامل با مخاطب در قصه‌های مهرواره‌ی «بچه‌های مقاومت»

برای دیدن گزارش تصویری این خبر کلیک کنید