به گزارش ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متن حکم به این شرح است: مبتنی بر اصول دولت چهاردهم در انتصاب، بر اساس شایستهگزینی و عدالت و با نظر به صلاحیتها، تخصص و تعهد کاری جنابعالی را به عنوان معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال و قائممقام وزیر در سیاستگذاری حوزه تعاون منصوب میکنم.
در ادامه آمده است: امید است که با اتکاء به خداوند متعال، آموزههای راهگشای اسلام و احساس مسئولیت نسبت به میهن و مردم عزیز ایران، تمام توان و ظرفیت خود را برای تحقق وظایف و اهداف مرتبط با مسئولیت انتصابی به کار بگیرید.
همچنین در این حکم تاکید شده است: تعهد مستمر به مفاد سوگندنامه کارگزاران دولت وفاق ملی و میثاقنامه رفع تعارض منافع کارگزاران دولت چهاردهم از شما انتظار میرود. تفصیل مأموریتها و انتظارات به پیوست این حکم ابلاغ میشود.
معاونتها، سازمانها، صندوقهای تابعه، ادارات، مراکز و مؤسسات زیرمجموعۀ وزارت متبوع مکلف به همکاری با جنابعالی در جهت تحقق اهداف و مأموریتها هستند.
توفیق شما در انجام وظایف در راستای جهتگیریهای راهبردی دولت چهاردهم و وزارت متبوع با تعهد به قانون اساسی، سند چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری(مد ظلّه العالی) و برنامۀ هفتم را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
ماموریتهای مورد انتظار از معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال» به شرح ذیل است:
۱. سیاستگذاری یکپارچه و هماهنگسازی بخشهای اشتغال و کارآفرینی و تعاون (معاونت امور تعاون، بانک توسعۀ تعاون و صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون).
۲. تدوین سیاستها و راهبردهای توسعه اشتغال و کمک به توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال در کشور.
۳. کمک به اصلاح قوانین و مقررات در جهت توسعه بازار کار و مشاغل نوین.
۴. توانمندسازی شغلی بیکاران، بهبود اشتغالپذیری جوانان و زنان و گسترش مشارکت دانشجویان، فارغالتحصیلان و زنان در بازار کار و تقویت مهارتهای آنان متناسب با نیازهای جامعه و تحولات فنآوری.
۵.توسعه کمی و کیفی نهادهای پشتیبان کسبوکارها و افزایش توان رقابتی در سطح ملی و بین المللی و گسترش همکاریهای بینالمللی و منطقهای به منظور انتقال تجارب در زمینههای توسعه کسبوکار و اشتغال کشور.
۶. برقراری تعامل و انجام هماهنگی و همافزایی لازم با معاونتها و مدیریتهای وزارت متبوع و سایر دستگاهها و نهادهای مسئول در حوزه توسعه اشتغال و کسبوکار در راستای توسعه ظرفیتهای اشتغال.
۷. تلاش برای ایجاد اشتغال پایدار از طریق پیوند کسبوکارهای کوچک به بزرگ.
۸. هدایت صحیح منابع و حمایتهای مالی جهت توسعه اشتغال پایدار و کمک به تقویت نظام پوشش حمایتی اشتغال.
۹. برقراری ارتباط مؤثر با کارآفرینان و بخش خصوصی جهت بهرهمندی از ظرفیتهای این بخش در توسعه کسبوکارها.
۱۰. کمک به توسعه کسبوکارهای خرد، کوچک، متوسط، خانگی و روستایی و ارائه راهکارهای حمایت مالی و تسهیلاتی از مشاغل خانگی.
۱۱. همکاری در توسعه کسبوکارهای دانشبنیان، استقرار و پیادهسازی نظام اطلاعات بازار کار و توسعه کسبوکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی در کلان شهرهای کشور.
۱۲. توسعه نظام جستجوی شغل و مهارت (ملی و منطقهای) و توسعه نظام پایش و ارزیابی مهارت و اشتغال.
۱۳. صادرات خدمات کار با بهرهگیری از هوش مصنوعی و آزادکاری(فریلنسری).