شناسهٔ خبر: 71303981 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

۲۱ پارکینگ جدید در قم احداث می‌شود

مدیرکل مطالعات حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به احداث پارکینگ موقت در زمین ۹۰۰۰ مترمربعی در میدان شهید مطهری قم گفت: برای ایجاد ۲۱ پارکینگ جدید در شهر قم برنامه‌ریزی شده است. مدیرکل مطالعات حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به احداث پارکینگ موقت در زمین ۹۰۰۰ مترمربعی در میدان شهید مطهری قم گفت: برای ایجاد ۲۱ پارکینگ جدید در شهر قم برنامه‌ریزی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حامد خسروی با اشاره به احداث پارکینگ موقت در میدان شهید مطهری قم اظهار کرد: با توجه به مشکلات پارکینگ در میدان مطهری زمینی به مساحت ۹ هزار مترمربع که در اختیار سازمان قطار شهری برای احداث ایستگاه مترو بود، پس از تکمیل عملیات عمرانی این ایستگاه، به سازمان حمل و نقل ترافیک واگذار شد.

وی افزود: در این محوطه ۱۵۰ جای پارک خودرو و ۵۰ جای پارک موتور سیکلت پیش‌بینی شده که پس از آماده‌سازی و هم‌سطح‌سازی، در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مطالعات حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به دغدغه شهروندان در خصوص کمبود پارکینگ‌های سطح شهر گفت: ۳۴۰ لکه پارکینگ در طرح تفصیلی شهری دیده شده است.

خسروی تصریح کرد: بررسی‌های ما نشان داد که تملک لکه‌های پارکینگ چالش‌برانگیزتر از سایر فضاهای شهری است، زیرا بسیاری از آن‌ها شامل املاک شخصی هستند و فرآیند توافق و تملک آن‌ها دشوار است.

وی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی در این حوزه خاطرنشان کرد: در ابتدا اولویت‌بندی انجام شد تا مشخص شود کدام مناطق بیشترین مشکل ترافیکی و کمبود پارکینگ را دارند.

مدیرکل مطالعات حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: در همین راستا ۲۱ لکه پارکینگ پیش‌بینی شد که تعدادی از آن‌ها در حال احداث هستند. از جمله، پارکینگ بنفشه در خیابان آذر، پارکینگ طبقاتی در خیابان امام، پارکینگ شرقی و پارکینگ چارسو که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال احداث است.

خسروی با اشاره پارکینگ شرقی حرم مطهر بیان داشت: مجموعاً ۲۰۰۰ جای پارک با اعتباری بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان در این پارکینگ پیش‌بینی شده است.

وی اظهار داشت: نیاز پارکینگ در شهر قم عمدتاً برای توقف‌های کوتاه‌مدت (زیر دو ساعت) است و به همین دلیل، توسعه پارکینگ‌های طبقاتی ضرورتی ندارد، بلکه باید پارک حاشیه‌ای به‌وسیله پارکومتر مدیریت شود.

مدیرکل مطالعات حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم افزود: اکثر افرادی که در این فضاها توقف می‌کنند، کسبه هستند که می‌توانند از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

خسروی همچنین از ارائه لایحه‌ای به شورای شهر خبر داد و گفت: بر اساس این لایحه هزینه‌های حذف پارکینگ ساختمان‌ها در حسابی ویژه در دست سازمان توسعه و عمران شهرداری قم ذخیره و صرف ساخت پارکینگ‌های عمومی خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: