به گزارش خبرگزاری ایمنا، دیدار تیمهای اینترمیلان و فیورنتینا در چارچوب هفته بیستوچهارم رقابتهای فوتبال سریآ ایتالیا از ساعت ۲۳:۱۵ شب گذشته در ورزشگاه سنسیرو با قضاوت فدریکو لاپنا برگزار شد که در نهایت این دیدار با پیروز دو بر یک اینتر به پایان رسید.
مهدی طارمی، لژیونر ایرانی اینتر میلان در این دیدار از ابتدا در ترکیب تیم حضور نداشت و در دقیقه ۷۶ وارد زمین شد.
در نیمه اول در دقیقه ۲۸ هاکان چالهان اوغلو با سانتری که از روی نقطه کرنر انجام میدهد مارین پونگراچیچ با یک اشتباه دروازه تیم خود را باز کرد.
در دقایق پایانی نیمه اول رولاندو ماندراگورا از روی نقطه پنالتی توانست دروازه یان زومر را باز کند و نیمه اول با تساوی دو تیم به پایان رسید.
در نیمه دوم در دقیقه ۵۲ کارلوس آگوستو با سانتر زیبای که انجام داد مارکو آرناتوویچ، دیگر مهاجم افعیها موفق شد گل دوم تیمش را به ثمر برساند.
در نهایت این دیدار با برتری نراتزوریها به پایان رسید.
اینتر با این پیروزی ۵۲ امتیازی شد و در رده دوم ایستاد و فیورنتینا با این شکست ۴۲ امتیازی شد و در رده ششم قرار گرفت.