شناسهٔ خبر: 71300239 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

پیشنهاد عجیب و جنجالی دانمارک به آمریکا: کالیفرنیا را بده، گرینلند را بگیر/ کارشناسان دانمارکی معتقدند احتمال قبول‌کردن ترامپ کم نیست

صاحب‌خبر -

طرفداری تایمز | یک گروه ابتکاری در دانمارک، پیشنهاد خرید کالیفرنیا به ازای واگذاری گرینلند به ترامپ را مطرح کرده است. پیشنهادی که شاید در کمال ناباوری با تایید رئیس‌جمهور آمریکا همراه باشد.

گروه ابتکاری «دانمارکی‌سازی» در دانمارک پیشنهاد خرید ایالت کالیفرنیا از آمریکا را مطرح کرده است. این پیشنهاد در واکنش به تمایل دونالد ترامپ برای الحاق گرینلند به ایالات متحده ارائه شده است. زاویر دوتوا، مبتکر این کارزار، اعلام کرده که خرید کالیفرنیا حدود یک تریلیون دلار هزینه خواهد داشت و هزینه آن از طریق جذب سرمایه جمعی تأمین می‌شود. به گفته او، این مبلغ معادل ۲۰۰ هزار کرون برای هر شهروند دانمارکی خواهد بود.

این گروه پیشنهاد داده که مذاکرات برای این معامله از طریق شرکت «لگو» انجام شود، زیرا این شرکت تجربه بالایی در تعامل با کودکان ناراضی دارد. علاوه بر این، طرح پیشنهادی شامل تأمین مادام‌العمر شیرینی‌های دانمارکی برای هالیوود است. تاکنون حدود ۲۰۰ هزار نفر دادخواستی را برای پیوستن کالیفرنیا به دانمارک امضا کرده‌اند، اما این گروه جزئیاتی درباره میزان سرمایه جمع‌آوری‌شده ارائه نکرده است.

بنیان‌گذاران این ابتکار معتقدند که ترامپ ممکن است این پیشنهاد را بپذیرد، زیرا او بارها از کالیفرنیا انتقاد کرده و آن را ویران‌شده‌ترین منطقه آمریکا نامیده است. ترامپ در گذشته نیز پیشنهاد خرید گرینلند را مطرح کرده بود، اما این پیشنهاد از سوی مقامات دانمارکی و گرینلندی رد شد. همچنین او تهدید کرده بود که در صورت عدم واگذاری گرینلند، تعرفه‌های تجاری سنگینی بر دانمارک اعمال خواهد کرد که با واکنش جامعه اروپایی همراه بود.

این پیشنهاد همچنین شامل تغییر نام «دیزنی‌لند» به «سرزمین هانس کریستین اندرسن» است تا به جای شخصیت‌های آمریکایی، نمادهای فرهنگی دانمارک برجسته شوند. این طرح بیشتر جنبه‌ای طنزآمیز و ملی‌گرایانه دارد و نشان‌دهنده واکنش دانمارکی‌ها به تلاش‌های آمریکا برای خرید گرینلند است.