قزوین_ به گزارش بسیج، به مناسبت روز ۲۲ بهمن، در آئین باشکوه راهپیمایی در شهر اقبالیه، مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین با حضور با شکوه مردم و جوانان این شهر، به سخنرانی پرداختند.
حجت الاسلام صادقی در این مراسم بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران، نه تنها هویت ملی ما را تحکیم بخشید، بلکه باعث تحقق آرمانهای آزادی و استقلال در سطح جهانی شد.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین به جوانان در جمع راهپیمایان تأکید کرد: باید به دستاوردهای انقلاب اسلامی افتخار کنید و به عنوان نسل آینده، در راستای حفظ و حراست از این دستاوردها تلاش نمایید.
وی عنوان کرد: جوانان باید در برابر دشمنیها و فشارهای خارجی هوشیار باشند و به ارزشهای انقلاب پایبند بمانند.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به موضوع مذاکره با آمریکا و با انتقاد از برخی رویکردها در این زمینه، بر لزوم حفظ عزت و استقلال کشور تأکید کرد.
وی در پایان گفت: تاریخ نشان داده است که مذاکره با آمریکا به نفع ایران نبوده و ملت ما باید از اصول انقلاب دفاع کند و در برابر فشارها ایستادگی نماید.
انتهای پیام/۱۰۰۶