به گزارش گروه سیاست خارجی ایرنا، «بورنو رودریگز» وزیر امور خارجه کوبا در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: ما اقدامات قهری یکجانبه دولت آمریکا علیه حوزه نفت ایران را محکوم می کنیم. این اقدامات، خودسرانه و مغایر با قوانین بین المللی است و بر ثبات منطقه آشفته {خاورمیانه} تأثیر می گذارد.
وزارت خزانه داری دولت دونالد ترامپ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد: شبکه نفتی را که صدها میلیون دلار برای ارتش ایران تولید می کند، هدف قرار می دهد.
این وزارتخانه در بیانیه ای افزود: «امروز، دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری یک شبکه بین المللی را به دلیل تسهیل ارسال میلیون ها بشکه نفت خام ایران به ارزش صدها میلیون دلار به چین را تحریم می کند، این تحریم ها شامل نهادها و افراد در حوزه های متعدد، از جمله چین، هند، و امارات و همچنین چندین کشتی می شود.»