به گزارش مشرق، ابوالفضل حسنزاده، درباره رأی دیدار جنجالی پرسپولیس - تراکتور و اعتراضات هر دو باشگاه به رأی صادره از سوی کمیته انضباطی اظهار داشت: اولاً این رأی قابل اعتراض است و هر دو باشگاه میتوانند اعتراض کنند. اگر هر حرفی دارند میتوانند در کمیته استیناف آن را مطرح کنند. موضوع دیگر این است که باشگاه پرسپولیس در بیانیه خود اعلام کرده که به 32 مصدوم این بازی توجه نشده است، اما باید بگویم که اصلاً به این بُعد پرونده ورود نکردیم و پرونده از این حیث مفتوح است. ما فعلاً فقط براساس گزارش ناظر بازی و داور رأی دادیم و از این هفته درباره بحث مصدومان جلسهای با حضور نمایندگان دو باشگاه برگزار خواهیم کرد و درباره آن تصمیمگیری میکنیم. ضمن اینکه باید هوادار عزیزی که نابینا شده را نیز به کمیته دعوت کنیم. در این پرونده یک بحث دیه و یک بحث قضایی نیز وجود دارد که باید به آنها جداگانه رسیدگی شود. بنابراین ما فعلاً درباره مصدومان و مسائل دیگر رأی ندادیم و پرونده آنها باز است. موضوع سرمشوقین را هم باز نگه داشتیم. کسانی که این تخلفات را کردند و باعث بروز این مشکلات شدند باید شناسایی شوند.
وی در مورد اینکه باشگاه پرسپولیس معتقد است هواداران تراکتور شروعکننده درگیریها بوده و هواداران این تیم بیشتر از ظرفیت وارد استادیوم شدند و برخی عوامل برگزارکننده نیز در این ماجرا مقصر هستند، گفت: هر دو باشگاه این تخلف را داشتند و هوادارانشان بیشتر از ظرفیت به استادیوم آمدند. ضمن اینکه قانوناً تأمین امنیت بازی بر عهده تیم میزبان است.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال راجع به اینکه با توجه به رأی صادره برای برگزاری دیدار پرسپولیس بدون حضور تماشاگران آقا، آیا دیدار دربی نیز میتواند تحت تأثیر این رأی قرار بگیرد، گفت: پرسپولیس یک رأی تعلیقی قبلی دارد؛ اگر اعتراض کند باید پرونده به استیناف برود و تا زمانی که استیناف تعیین تکلیف نکند، آن رأی اجرا نمیشود و بازی با تماشاگر برگزار خواهد شد. ای کاش این رأی را دوستان کامل میخواندند. یک نکته دیگر هم در رأی آوردیم که از محل جرایم این رأی به کانون هواداران و خسارات مالی که به افراد حقوقی و حقیقی زده شده است، میتواند خسارت پرداخت شود، مثل صندلیهای شکسته و یا افرادی که ضرر مالی دیدند.
حسنزاده درباره بحث شعارهای نژادپرستانه و رأی مربوط به این موضوع توضیح داد: ماده 67 کاملاً در این باره توضیح داده است و ما هم در رأی اشاره کردیم که داور میتواند در صورت بروز این مسائل، بازی را نیمه تمام بگذارد. من مرجع قضایی فدراسیون هستم و میتوانم این را تأیید کنم. ما به داور گفتیم که طبق ماده 67 دستش باز است و میتواند این کار را انجام دهد.
«باشگاه تراکتور با استناد به همین موضوع معتقد بود نتیجه این مسابقه باید 3 بر صفر به سود این تیم اعلام شود.»، وی در واکنش به طرح این موضوع از سوی خبرنگار تسنیم گفت: این ادعا را نمیتوان مطرح کرد، چون بازی تمام شده و داور سوت پایان را زده است. قواعد بازی را نمیشود تغییر داد، اما در رأی اشاره کردیم که اگر موضوع حادی پیش آمد، همانطور که در ماده 67 گفته شده است، داور این اختیار را دارد که بازی را نیمه تمام بگذارد. آن زمان کمیته انضباطی میتواند درباره نتیجه رأی دهد.
حسنزاده در مورد اینکه پرسپولیسیها معتقدند اصلاً برای باشگاه تراکتور جریمهای در نظر گرفته نشده است، تأکید کرد: یک بازی در تهران برگزار شده و ما تراکتور را یک بازی خانگی از حضور تماشاگران محروم کردیم. در صورت بروز تخلف این جریمه میتواند به دو بازی نیز افزایش پیدا کند. آنها جریمه نقدی هم شدند. میزان کم بودن جریمه تراکتوریها نسبت به پرسپولیس نیز به خاطر حجم تماشاگران آنها بوده است. ضمن اینکه پرسپولیس میزبان بوده و برای همین جریمه این باشگاه بیشتر شده است.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه تصریح کرد: اینکه دو طرف راضی نیستند، طبیعی است. هیچکس از تنبیه راضی نیست، ولی اینکه دو طرف ناراضی هستند هم نشان میدهد رأی ما عادلانه بوده است. ما سعی کردیم قانون را اعمال کنیم. راجع به مصدومیت و نابینا شدن هواداران نیز همانطور که گفتم هنوز تصمیمی نگرفتیم. افراد متخلف باید شناسایی شده و به مرجع قضایی معرفی شوند. به نظرم رأی عادلانه بود. رأی اصلی ما قسمت دوم است که هنوز صادر نشده و در حال رسیدگی به آن هستیم.
حسنزاده در پایان یادآور شد: از این به بعد اگر کانون هواداران باشگاهها طبق دستورالعمل تأسیس نشده و فعال نباشند، همه بازیهای تیمها بدون تماشاگر برگزار خواهد شد. الان به همه باشگاهها دو ماه وقت دادیم و اگر در این دو ماه کانون هوادارانشان تأسیس و فعال نشود، همه بازیهای آنها بدون تماشاگر خواهند بود.