شناسهٔ خبر: 71293852 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

تهران - ایرنا - مردم شهرستانهای استان تهران با حضور یکپارچه در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن تجدید پیمان با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به دنیا اقتدار ایران و ایرانی را نشان دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مردم شهرستان‌های استان تهران همانند سایرهموطنانمان امروز درحالی ۴۶ سالگی جمهوری اسلامی را جشن می‌گیرند که انقلاب اسلامی با فراز و نشیب‌های زیادی روبرو بوده و در کنار این همه ناملایمات توفیقات بی‌شماری کسب و از گردنه های تاریخی با موفقیت گذر کرده‌است.

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

امروز مردم همیشه در صحنه شهرستان های استان تهران مانند همه ملت ایران با حضور خود در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب و به نیابت از شهدا یکصدا و همدل صدای اتحاد و انسجام ملی را به گوش جهانیان می رسانند.

مردم متدین و زمان شناس امروز اذان عشق می گویند و باتوجه به شرایط منطقه و نگاه دشمنان خبیث به میهن عزیزمان با سردادن شعارهای مناسب حماسه ای دیگر در دفتر تاریخ انقلاب اسلامی ثبت خواهند کرد.

شهروندان شهرستان ری قبله تهران حضوری دشمن شکن داشتند

حضور با بصیرت مردم انقلابی شهریار در راهپیمایی ٢٢ بهمن

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

مردم با بصیرت و همیشه در صحنه شهرستان شهریار با حضور در راهپیمایی ٢٢ بهمن ماه ضمن تجدید بیعت مجدد با آرمانهای انقلاب اسلامی ، با مشت های گره انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام داشتند.

در این راهپیمایی که در خیابان ولیعصر عج شهریار برگزار شد ، راهپیمایان با شعارهای « مرگ بر آمریکا » مرگ بر اسرائیل» مرگ بر صهیونیست بار دیگر نشان دادند که هر کجا که کشور با تهدیدی روبروست مردم با قدرت و اقتدار خواهند آمد .

شور انقلاب بار دیگر در اسلامشهر تجدید شد

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم
مردم انقلابی اسلامشهر به دور از همه ی مسائل ومشکلات با قلبی آکنده از شور انقلاب به تجدید میثاق آمدند

در چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب مردم اسلامشهر با حضور پرشور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر با آرمان های امام (ره) و انقلاب تجدید میثاق کردند .

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

در این باره حجت الاسلام‌محمدباقر برقراری امام جمعه اسلامشهر ضمن تبریک ایام گفت: بار دیگر این مردم دلیر آمده اند تا نشان بدهند اجازه نمی دهند خون های شهدا پامال شده و این پرچم را با رهبری رهبر انقلاب به دست صاحبش امام عصر (عج) خواهند رساند.

سید علی یزدی خواه رییس مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایرنا عنوان کرد: چهل و ششمین پیروزی بهمن را در حالی گرامی می داریم که مردم عزیز ما علی رغم همه فشارها به دنبال پاسداشت ارزش های انقلاب اصلی، استقلال و آزادی هستیم.

یزدی خواه ادامه داد: با خودباوری و بهره گیری از جوانان انقلابی باید به رفت تک تک مشکلات مردم بپردازیم و مشکلات را حل کنیم.

حسین کاغذلو معاون سیاسی استاندار تهران در مصاحبه با ایرنا اظهار کرد: کاغذلو: خدا را شاکریم امروز توفیق داد در خدمت مردم شریف و انقلابی اسلامشهر باشیم، در برگزاری یوم الله ۲۲ بهمنی که تا ابد برای ما ایرانیان یوم الله خواهند بود، تبریک عرض می کنم و ان شاالله این ایام بر همه مبارک باشد.

کاغذلو افزود: خوشبختانه این مردم پای انقلابند و وحدت کلمه ای که امام (ره) فرمود را به عینه می بینیم و تا زمانی که این مردم حضور دارند انقلاب ما اسیب نخواهد دید.

سمیه رفیعی نماینده مجلس شورای اسلامی درگفت و گو با ایرنا گفت: امروز روز وحدت ملت ایران برای پیروزی ملت ایران است ملت مقتدری که به دنیا ثابت کرده به هرانچه که بخواهد می رسد.

رفیعی ادامه داد: ملتی که همواره در تلاش برای پیاده سازی اصول اسلامی و انسانی و با هم بستگی هم توانسته اند به زورگویان عالم نه بگویند و این نمونه را در هیچ‌جای دنیا جز ایران نخواهید دید.

نورالله طاهری سرپرست فرمانداری اسلامشهر در گفتگو با ایرنا خاطر نشان کرد: ملت ما چیزی جز راستی و درستی و حقیقت نمی خواهند و این وظیفه ی ماست که صحبت این مردم را بشنویم و نسبت بخ رفع مشکلات این مردم شریف که پای انقلابشان مانده اند تلاش کنیم.

سرهنگ یدالله سلیمانی فرمانده سپاه ناحیه سیدالشهدا (ع) اسلامشهر در مصاحبه با ایرنا گفت : با توجه به مسائل و موضوعات حال کشور و دنیا این حضور مردم تنها حامل یک پیام است و آن ایستادگی پای نظام و انقلاب پرشورتر از ۴۶ سال پیش است.

در این راهپیمایی پرشور که مسئولین شهرستان و استانی، خانواده معزز شهدا و ایثارگران حضور داشتند، مردم شریف اسلامشهر بار دیگر ثابت کردند هیچ مشکلی آن ها را از انقلابشان دل سرد نخواهد کرد و با وجود سوز و سرما از ساعات اولیه صبح تا کنون لبیک گویان در خیابان ها حضور دارند.

رباط‌کریمی ها حماسه آفریدند

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

مردم انقلابی و همیشه در صحنه در ۳شهر رباط‌کریم ،پرند و نصیرشهر همانند سایر شهرها و روستاهای کشور با حضور خود در راهپیمایی چهل ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حماسه از جنس حضور آفریدند.

مردم رباط کریم از اولین ساعات راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور در مسیر اولیه چهار راه دادگستری این شهر گردهم آمدند تا بار دیگر دشمنان ایران اسلامی را ناکام بگذارند امروز از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان همه آمده بودند تا با در دست گرفتن پرچم های ایران پیروزی انقلاب اسلامی را جشن بگیرند.

ارتقاء معنوی نسل جوان از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است

مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی شهرستان های استان تهران گفت: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در این چهل و شش سال دستاوردهای بسیاری داشته و از مهم ترین آنان ارتقاء معنوی جوانان و نوجوانان است.

حجت الاسلام والمسلمین منصور باقربیک تبریزی روز دوشنبه در راهپیمایی چهل و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در رباط کریم اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای بزرگ مادی و معنوی و پیشرفت‌های علمی و فناوری زیادی در این چهل و شش سال داشته است.

وی افزود: در زمینه‌های آبرسانی، برق، گاز، جاده‌سازی، نانو تکنولوژی، هوافضا و مسائل نظامی پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستان های تهران با بیان اینکه یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام اسلامی مسئله ارتقاء معنوی در بین جوانان و نوجوانان است بیان داشت: با وجود تبلیغات رسانه های مسموم و منحرف دشمن و تبلیغ بی بند و باری، دستاوردهای معنوی انقلاب چشمگیر بوده که نمونه بارز آن حضور پرشور جوانان و نوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف و برگزاری محافل قرآنی و حضور بانوان محجبه در عرصه‌های بین‌المللی و ورزشی است.

تهران

حضور پرشور مردم شهرستان بهارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ نمایش اتحاد و اقتدار ایران

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

مردم شهرستان بهارستان همزمان با سراسر کشور در کنار مسئولین درچهل وششمین سالگرد پیروزی انقلاب باحضورگسترده در راهپیمایی ۲۲بهمن باری دیگرعزم خود رابرای پاسداری از آرمان های انقلاب وایستادگی در برابر توطئه های دشمنان به نمایش می گذارند.
در این روز بزرگ پیر و جوان ، زن و مرد، کوچک و بزرگ همه با پرچم جمهوری اسلامی ایران یک صدا «استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی» را فریاد می زنند.

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم
راهپیمایی ۲۲ بهمن مظهر اتحاد و اقتدار ایران اسلامی است که هر سال شاهد آن هستیم امسال هم مردم با حضور پرشور تر و قدرتمندتر اتحاد و اقتدار خود را به بار دیگر به نمایش گذاشتند و به جهانیان بار دیگر ثابت کردند که تمام قد پای نظام و انقلاب ایستاده اند.

پرچم آمریکا و اسرائیل در پیشوا مبداء قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ به آتش کشیده شد

مردم شهرستان پیشوا در صحن مطهر امامزاده جعفربن موسی الکاظم(ع) فرزند بلافصل امام هفتم شیعیان، همان مکان مقدسی که قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ را از آن آغاز کردند، در راهپیمایی ۲۲ بهمن پرچم آمریکا و اسرائیل به عنوان نماد استکبار را به آتش کشیدند.

صحن مطهر امامزاده جعفربن موسی الکاظم(ع) ۵۱ سال قبل، شاهد قیام کفن‌پوشانی بود که مراسم عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را به نهضت انقلابی امام راحل گره زدند و ثابت کردند که پس از هزار و ۴۰۰ سال ندای هل من ناصر ینصرنی امام شهیدشان را در پس تاریخ شنیده و به آن لبیک گفتند تا از مرجعیت شیعه دفاع کنند.

گلستانی ها گل کاشتند

حضور پرشور مردم غیور گلستان شهرستان بهارستان در راهپیمایی چهل و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

حضور پر شور مردم شهر پرند در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور مردم انقلابی ملارد در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور پر شور بانوان پاکدشتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پاکدشت گفت: روز ۲۲بهمن ماه همان روزی است که در ۴۰۰سال طول عمری آمریکا ضعیف ترین روز است روزی که مردم مظلوم ایران این استکبار جهانی را شکست داد.

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

حجت الاسلام و المسلمین رضا جوکار سخنرانی مراسم ۲۲بهمن ماه شهرستان ضمن تشکر از حضور باشکوه و معنادار مردم ولایتمدار پاکدشت اظهارداشت: عید ولادت باسعادت جوان برومند اباعبدالله الحسین(ع)، حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان و هم در آستانه عید مولود جان جانان حضرت صاحب الزمان(عج) و هم عید ملی ایران و آزادگان جهان و پیروزی شکوهمند اسلامی در لبیک به ندای رهبر عزیز انقلاب و مسئولان خدمتگزار
معنادار و پیام دار به ثبت رسانده و به دشمنان فهماندید که توطئه های آنها را نقش برآب و مایوس کردید. امروز روز یاس دشمنان است.

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

وی افزود: ۲۲بهمن روز پیروزی مظلومان بر مستکبران میباشد نه تنها در بهمن ۱۳۵۷ بلکه در امروز و در سال ۱۴۰۳ شما مردم ثابت کردید، مظلومین و مستضعفین بر مستکبرین و ظالمین پیروز هستند.

وارثان ۱۵ خردراد در خردرشهرستان ورامین

نماینده مردم ورامین در مجلس: دشمن از اتحاد و حضور مردم در صحنه هراس دارد

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان قسم خورده نظام از اتحاد و حضور به هنگام مردم در صحنه حضور دارد، مسئولان نیز باید با حفظ وحدت در فکر رفع مشکلات جامعه باشند.

تجدید پیمان مردم شهرستانهای استان تهران با رهبر انقلاب در ۲۲ بهمن +فیلم

علی خزائی در سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن مردم خیرآباد ورامین اظهار داشت: تجربه ثابت کرده که اتکا به بیگانگان برای رفع مشکلات جامعه نتیجه‌ای در پی ندارد، برای تمدن سازی باید به داشته‌های کشور اتکار کرد و نباید چشم به بیگانگان داشت.

وی افزود: دشمن از اتحاد و حضور به هنگام مردم در صحنه هراس دارد، به فرموده رهبر معظم اقنلاب، مسئولان متعهد و مردم همیشه در صحنه در سایه اتحاد و همبستگی است که می‌توانند مشکلات را حل کنند، در سایه اتحاد و همبستگی مسئولان می‌توان گره از مسائل جامعه باز کرد.

راهپیمایی پرشور مردم شهرستان بهارستان شهر نسیم شهر

شهریاری ها در ۲۲ بهمن پای کار آمدند

خانواده شهدا در پردیس

استاد حوزه و دانشگاه : الگوی همه جهانیان در حوزه مقاومت شدیم 
 استاد حوزه و دانشگاه گفت: در حوزه  مقاومت الگوی همه جهانیان شدیم دشمنان نمی توانند مقاومت ملت ایران را در هم بشکنند 

 حجت الاسلام والمسلمین محمد علی رنجبر در راهپیمایی ۲۲ بهمن  در جمع مردم ولایتمدار شهرستان پردیس، اظهار داشت: تاریخ انقلاب از ۲۲ بهمن سال ۵۷  آغاز شد و دشمنان از همان ابتدا تلاش کردند تا جلوی انقلاب را بگیرند اما نتوانستند. 

وی ادامه داد: در دوران اوایل انقلاب ۱۷ هزار ترور اتفاق افتاد و اوتاد ونخبه ها و مسئولان درجه یک ما را به شهادت رساندند تا مقاومت ما را بشکنند اما موفق نشدند و در آن ایام امام بزرگوار ما فرمودند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. 

استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: در یوم الله ۲۲ بهمن تمامی مردم ایران در امنیت راهپیمایی را برگزار می کنند و بعد از امنیت جانی نوبت به امنیت اقتصادی می رسد.

حجت الاسلام رنجبر افزود: این ملت مستحکم پای نظام ایستاده است و امروز برای جهانیان الگو شدیم. 

وی ادامه داد: بیش از ۱۷ ماه تلاش کردند که غزه را با خاک یکسان کنند و بیش از ۴۰ هزار نفر انسان بی گناه کشته شدند و در بسیاری از کشورها درنهایت بی تفاوتی، هیچ راهپیمایی و اعتراضی را شاهد نبودیم. 

استاد حوزه و دانشگاه گفت: ملت فلسطین در زیر بمبها و حملات اسرائیلی ها مقاومت کردند و برخلاف تصور دشمنان نه غزه ونه حماس نابود شد. 

فشافویه

حضور پرشور شهروندان ومردم فهیم وولایت مدارشهرحسن آبادوبخش فشافویه در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن امسال

همزمان با سراسر کشور در ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، راهپیمایی دشمن شکن مردم ولایتمدار و انقلابی شهر حسن آباد و بخش فشافویه باحضور اقشار مختلف مردم و مسئولین در شهر حسن آباد برگزار شد. 

 درراهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن امسال شرکت کردندگان با طی مسیر راهپیمائی و سر دادن شعارهای انقلابی بار دیگر حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت اعلام داشتند و خشم و انزجار خود را از دشمنان اسلام و نظام به ویژه آمریکای جنایتکار اعلام داشتند.

 شمیرانات 

 حسین توکلی کِجانی سرپرست فرمانداری شهرستان شمیرانات به همراه امام جمعه بخش رودبار قصران، آحاد مختلف مردم و مسئولان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  در بخش رودبار قصران شرکت کردند.

 راهپیمایان بخش لواسانات

 راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهر دماوند 

راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، همزمان با سراسر کشور، صبح امروز با حضور پرشکوه و گسترده مردم انقلابی شهر رودهن و توابع و مسئولان منطقه برگزار شد.

 مردم ولایی رودهن، مسئولان عالی رتبه بخش، فرماندهان نظامی، انتظامی و امنیتی، کسبه، بازاریان، فرهنگیان، دانش آموزان، کارمندان، بسیجیان، ورزشکاران، روحانیون، خانواده شهدا و سایر اقشار جامعه، همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با راهپیمایی از مصلی نماز جمعه تا خیابان پاسداران و گردهمایی در میدان سپاه شهر رودهن، خشم و انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی نشان دادند.

در این مراسم "شعار ملت ما، مرگ بر آمریکا"، "شعار هر دانشجو، مرگ بر آمریکا، مرگ بر فتنه گر"، "هیهات من‌الذله" و "۲۲ بهمن ماه، یوم الله یوم الله" از جمله شعارهایی بودند که مردم سر می دادند.

همچنین حجت الاسلام حسینی امام جمعه بخش رودهن در انتهای مراسم سخنرانی نمود و پرچم آمریکا، اسرائیل و انگلیس به آتش کشیده شد.

ضمن اینکه جشن انقلاب با حضور هنرمندان و گروه موزیک در محل میدان سپاه رودهن برگزار شد.

 شهر آبسرد

راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور پرشور مردم در شهر کیلان

راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهر آبعلی

شهر رودهن

شهرستان فیروز کوه

حضور پرشور مردم فیروزکوه در راهپیمایی یوم الله ٢٢ بهمن و جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

 مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه و جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با سراسر کشور، صبح امروز با حضور پرشکوه و گسترده مردم انقلابی و مسئولان شهر فیروزکوه برگزار شد.

 مردم و مسئولان شهرستان همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با راهپیمایی و خشم و انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی نشان دادند.

در این مراسم که از میدان معلم آغاز شد، "شعار ملت ما، مرگ بر آمریکا"، "هیهات من‌الذله" و "۲۲ بهمن ماه، یوم الله یوم الله" از جمله شعارهایی بودند که از زبان مردم شنیده می‌شد.

سخنرانی امام جمعه فیروزکوه، اجرای گروه سرود همسرایان دانش آموزی و آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل، برپایی ایستگاه کتاب و قرائت قطعنامه از دیگر برنامه های جشن بزرگ انقلاب در فیروزکوه بود.

برگزاری راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شهرستان قدس/تجدید میثاق مردم شهرستان قدس با آرمان‌های امام راحل، رهبر معظم انقلاب و شهدا

شهرستان قدس

مردم شهرستان قدس بار دیگر در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب، رهبر معظم انقلاب و شهدا تجدید میثاق کردند.


 راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شهرستان قدس با حضور علیرضا فاتحی‌نژاد سرپرست فرمانداری قدس، حجت الاسلام والمسلمین حمزه محمدی امام جمعه، منتظری رئیس دادگستری، حسن جلال‌زاده دادستان عمومی و انقلاب، هادی حفیظی فرمانده سپاه ناحیه مقاومت حضرت مهدی موعود(عج)، سرهنگ موسوی فرمانده انتظامی، معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار، اعضای شورای و دیگر مسئولین دستگاه‌های اجرائی برگزار شد.


مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه(حضور تا ظهور) شهرستان قدس که با حضور اقشار مختلف مردم همزمان با سراسر کشور از میدان قدس آغاز و تا میدان مصلی ادامه داشت، در طول مسیر نیز مردم انقلابی شهرستان ضمن تجدید پیمان با آرمان های معمار کبیر انقلاب امام راحل، مقام معظم رهبری(مرظله العالی) و شهدای عظیم الشان، با سردادن شعارهای مختلفی چون مرگ بر آمریکا، جنایات مستکبران جهان را محکوم کردند.