شناسهٔ خبر: 71293591 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مردم آبادان در مجلس: تحریم‌های دشمنان ملت ایران را مقاوم کرده است

آبادان - ایرنا - یکی از نمایندگان مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: تهدیدها، تحریم‌ها و فتنه‌های دشمنان نظام و انقلاب، مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی را مقاوم‌تر کرده است.

صاحب‌خبر -

سید محمد مولوی دوشنبه در حاشیه راهمپیمایی ۲۲ بهمن در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مردم ایران همیشه در حال جهاد در ابعاد گوناگون برای راه خدا هستند.

وی افزود: همه اقشار مردم با هر سلیقه سیاسی و خط فکری در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافتند و اقتدار ایران اسلامی را در منطقه و ساختار بین ‌الملل به نمایش گذاشتند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور گسترده مردم قدر شناس ایران اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بیعت مجدد با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی، امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری است.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همراهی مردم و مسئولین در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان داد در نظام اسلامی همه بیش از گذشته در حفظ ارزش‌های انقلاب در مسیر واحد حرکت می کنند.

وی افزود: مردم آبادان با وجود مشکلات معیشتی به صحنه آمدند و با آرمان‌های امام راحل ، شهدا و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند، حضور چشم گیر آحاد ملت ایران در روز ۲۲ بهمن بار دیگر جبهه استکبار را همچون گذشته مبهوت کرد.

مولوی اظهار کرد: دهه فجر یادآور بهترین روزهای انقلاب اسلامی بوده و فرصتی است که رشادت‌های مردم آن دوران و خون‌های به زمین ریخته را ارج بنهیم چراکه زندگی آسوده امروز ما مدیون خون ریخته شده و تحمل رنج و عذاب مردمان آن دوران است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نمایش اقتدار نظام به مستکبران عالم و امیدبخشی به مستضعفین جهان است افزود: دشمنان از اول انقلاب قصد دلسرد کردن مردم از نظام و انقلاب را داشتند و در این چند سال اخیر نیز می‌خواستند نقشه شوم خود را اجرا کنند اما مردم انقلابی ایران امروز با حضور گسترده خود در جشن انقلاب، جواب قاطع و دندان شکن به یاوه گویان دادند.

به گزارش ایرنا، راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن همزمان با سراسر ایران اسلامی، روز دوشنبه با حضور مرزنشینان آبادانی در بلوار دهداری به سمت میدان انقلاب، ساعت ۱۰ صبح محل تجمع راهپیمایان آغاز شد.

اقشار مختلف مردم انقلابی، دانشجویان ،دانش آموزان ،زنان ،مردان، مسئولان و کارمندان دستگاه های مختلف اجرایی، ورزشکاران، تشکل ها و گروه های سازمان یافته، بسیجیان در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در این آیین چشمگیر و پررنگ است.

پرچم های سه رنگ جمهوری اسلامی ایران در دستان راهپیمایان مردم ولایت مدار شهرستان آبادان قابل توجه است و پلاکاردهای ما مطیع امر رهبریم در این آیین قابل توجه بود.

در این اجتماع بزرگ مردمی اقشار مختلف مردم حضور داشتند تا بار دیگر با سر دادن شعارهای انقلابی و مذهبی ضمن نمایش پایبندی خود به ارزش های انقلاب اسلامی و تبعیت از رهبری، انزجار خود را از دشمنان نظام به دنیا نشان دهند.