شناسهٔ خبر: 71293225 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جلوه‌های ویژه‌ای از حضور بانوان و مادران زاهدانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

زاهدان - ایرنا - بانوان ولایتمدار، مومن و همیشه در صحنه زاهدان در راهپیمایی ۲۲ بهمن وحدت انقلابی خود را در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی، آرمان‌های امام راحل و شهدا به نمایش گذاشته و حماسه‌ای وحدت آفرین خلق کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، امروز بانوان شیعه و سنی، هم صدا با دیگر اقشار، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با سر دادن شعارهای "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر استکبار" و "مرگ بر اسرائیل" ضمن فریاد حق طلبی مردم این مرز و بوم در مقابل مستکبران، به جهانیان نشان دادند که پای آرمان‌های انقلاب اسلامی تا آخرین نفس ایستاده‌اند و دشمن نمی‌تواند با توطئه‌های مختلف بین نظام و مردم فاصله ایجاد کند.

حضور زنان در راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر اقتدار ملی و اراده آهنین آنان را در تمامی عرصه‌های انقلاب اسلامی به نمایش جهانیان گذاشت و برگ زرین دیگری برتاریخ پرافتخار ایران اسلامی اضافه کرد؛ حضور فعال بانوان جامعه اسلامی در تمام صحنه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ورزشی یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

این بانوان انقلابی که به همراه کودکان خود در راهپیمایی با شکوه ۲۲ بهمن حضور پیدا کرده بودند، با اعلام پایبندی به آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی، آمادگی خود را برای حفظ دست آوردهای نظام جمهوری اسلامی تحت امر رهبر معظم انقلاب را اعلام کردند.

اقشار مختلف مردم به ویژه بانوان با وجود سرمای هوای بهمن ماه، با حضور گسترده در راهپیمایی، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی حمایت کامل خود را از جبهه مقاومت به ویژه مردم مظلوم غزه و انزجار خود را از رژیم تروریستی صهیونیستی و شیطان بزرگ آمریکا اعلام کردند.

بسیاری از بانوان زاهدانی دو شادوش و همپا با مردان غیور با سردادن شعارهای انقلابی حضور فعال زن ایرانی را در صحنه های سیاسی انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند؛ تعدادی از آنان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشتند انقلاب اسلامی متعلق به همه اقشار جامعه بوده و بانوان نیز تاکنون نقش بسزایی در دفاع از این نظام مقدس و الهی داشته اند.

جلوه‌های ویژه‌ای از حضور بانوان و مادران زاهدانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

نقش مهم زنان در پیروزی انقلاب

یکی از بانوان زاهدانی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد و نشان دهنده مقاومت و پایداری ملت ایران است.

زهرا مقدم با اشاره به اینکه زنان در طول مبارزات انقلاب اسلامی همراه با مردان در تمام صحنه‌ها حضور داشتند و پس از انقلاب نیز این حضور، ارج نهاده شده است ادامه داد: بانوان همیشه در صحنه با حضور دشمن‌شکن خود در راهپیمایی، با شعار «از حضور تا ظهور»، حماسه‌ای شکوهمند رقم زدند.

یکی دیگر از بانوان زاهدانی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: زنان با تربیت شیرمردان غیور برای مبارزه با استکبار و طاغوت از اصلی ترین ارکان پیروزی انقلای اسلامی بوده‌اند و در سال‌های پس از آن همواره مدافع رهبری و ولایت هستند و این را می‌توان از حضور حداکثری آن‌ها در صحنه‌های مختلف به خوبی لمس کرد.

فاطمه شیخ عنوان کرد: بانوان کشورمان همواره با بصیرت و شناخت در میدان مقابله با استکبار حضور داشته‌اند و این بصیرت و شناخت را به فرزندان و خانواده خود منتقل و آگاهی بخشی لازم را به جامعه ارائه کرده اند.

جلوه‌های ویژه‌ای از حضور بانوان و مادران زاهدانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش ایرنا، پیروزی انقلاب اسلامی، موجب شد چهره جدیدی از زن ایرانی به دنیا معرفی شود که مشخصه بارز آن دینداری، آگاهی و مسوولیت‌ پذیری است و همین ویژگی، اصلی‌ترین پشتوانه برای تداوم حضور فعال زنان در عرصه‌های مختلف کشور محسوب می شود.
یکی از مهمترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویت‌بخشی به زنان است که توانسته‌اند با اتکا به نفس و توانمندی‌های خود در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بدرخشند.

در مقاطعی از روزهای پس از انقلاب بیشترین تعداد پذیرفته شدگان زنان تا ۷۰ درصد در رشته های مختلف کنکور دانشگاهها داشتیم و حضور زنان در توسعه فعالیت های حوزه علمیه، سازمان های مردم نهاد و مشارکت زنان در عرصه های فعالیت اقتصادی و سیاسی گویایی این موضوع است.

نگاهی به آمارها نشان می‌دهد پیش از انقلاب، نرخ «سوادآموزی» زنان حدود ۱۵ درصد بوده این در حالی است که امروز بیش از ۸۰ درصد بانوان باسواد هستند و ۴۴ درصد اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و ۳۳ درصد کل اعضای هیأت علمی کشور را زنان تشکیل می‌دهند.

در حوزه آموزش و پرورش و تحصیل به واسطه قانون اساسی می‌توان گفت، هیچ‌گونه تبعیض قانونی در حوزه تحصیل نداریم و حق تحصیل برای تمام کودکان اعم از دختر و پسر فراهم است؛ هر چند نابرابری‌هایی به دلیل عدم دسترسی به آموزش باکیفیت و آموزش رایگان در برخی مناطق محروم و روستاها همچنان وجود دارد که رفع آن همتی مضاعف را می‌طلبد.

همچنین در سال‌های اخیر، زنان ایرانی در عرصهٔ فناوری اطلاعات و ارتباطات، به عنوان برنامه‌نویسان، طراحان و مدیران پروژه، در شرکت‌ها و استارتاپ‌های داخلی و بین‌المللی فعالیت‌های چشمگیری داشته‌اند. بطوریکه امروز ۲۴ درصد از اعضای جامعهٔ مخترعان کشور ایران را زنان تشکیل می‌دهند و این درحالی است که این نرخ در سطح جامعهٔ جهانی ۱۴ درصد است.