شناسهٔ خبر: 71292406 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون وزیر نفت تاکید کرد

ضرورت همکاری جدی مردم در مصرف گاز

معاون وزیر نفت با اشاره به افزایش بی‌سابقه مصرف گاز به دلیل موج سرمای گسترده، هشدار داد: پایداری شبکه گاز کشور نیازمند همکاری جدی مردم در مدیریت مصرف است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نفت، سعید توکلی اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف گاز نسبت به سال گذشته در همین روز که نزدیک به ۱۲۰ میلیون مترمکعب افزایش مصرف در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز را نشان می‌دهد، از همه هموطنان درخواست دارم با رعایت دمای رفاه در منازل (۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد)، پوشیدن لباس‌های گرم، پوشاندن دریچه‌های کولر، استفاده از درزگیرها و پیوستن به پویش «دو درجه کمتر»، ما را همراهی کنند تا همانند همیشه، از این دوره سرما و یخبندان نیز به سلامت عبور کنیم.

وی افزود: مدیریت مصرف از سوی هموطنان به ما کمک می‌کند تا بتوانیم گاز بیشتری به نیروگاه‌ها و بخش مولد تحویل دهیم که این مهم، منجر به استفاده کمتر نیروگاه‌ها از سوخت مایع و در نتیجه، کاهش آلودگی هوا می‌شود.

روز گذشته (یکشنبه، ۲۱ بهمن) ۶۷۶ میلیون مترمکعب گاز معادل ۷۸ درصد کل گاز شیرین تولیدی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز مصرف شد.