به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار جهانبخش کرمی روز دوشنبه در حاشیه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ملت ایران پس از پیروزی انقلاب ۴۶ سال است که در برابر استکبار ایستاده اند، افزود: ملت ایران هشت سال دفاع مقدس مجاهدت کرده و مقابل تهدیدات و فشارهای طاقت فرسای دشمنان میدان را خالی نکردند.
این مسوول ادامه داد: حضور امروز مردم در این جشن انقلاب برای دشمنان نیز یک پیام مهم دارد که یاوه گویی های خودشان را جمع کنند و بدانند که ملت ایران همواره آنان را شکست خواهند داد.
کرمی افزود: مردم ایران با گذشت سال ها پای انقلاب هستند و پشت سر مقام معظم رهبری به مسیر خود ادامه می دهند.
وی خاطر نشان کرد: ملت ایران همواره در رخدادهای مهمی همانند ۲۲ بهمن حضور یافته اند و امروز هم با وجود هوای بسیار سرد به میدان آمدند و باید قدردان آنان باشیم.