به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، فراتی با اشاره به تعویض ۲ هزار مقره برق در اهواز گفت: این مقرهها در بعضی از استانها شاید ۲۵ تا ۳۰ سال عمر کنند، اما در اهواز به خاطر شدت آلایندگی ۵ تا ۶ سال عمر دارند؛ بنابراین هزینههای نگهداری شبکه در اهواز به شدت بالا است.
وی به بهرهبرداری از ۸۳ طرح برقرسانی، اصلاح و بهینهسازی روشنایی معابر با اعتبار بیش از ۶۳۹ میلیارد ریال همزمان با ایام الله دهه فجر در اهواز اشاره کرد و افزود: توفان اخیر در اهواز بر اساس گفته هواشناسی در ۸ سال گذشته بی سابقه بوده است. سرعت این طوفان در شهر اهواز ۷۵ کیلومتر در ساعت و ۸۰ تا ۹۰ کیلومتر در ساعت در خارج از شهر اهواز بود.
فراتی ادامه داد: با تلاش همکاران شرکت توزیع برق اهواز ۹۵ درصد برق تامین شد و از ۳۵۰ هزار اصله پایه زیر پوشش شرکت توزیع برق تنها حدود ۵۰ پایه دچار آسیب شد.
مدیرعامل توزیع برق اهواز اضافه کرد: اهواز دومین کلانشهر کشور بعد از تهران و مصرف برق آن معادل ۱.۵ برابر مشهد است. در بعضی از روزهای تابستان نیز گرمترین شهر جهان بودیم. در این زمینه همکاران ما در شرکت، در کل سال فعال هستند و ما خودمان را برای پیک سال آینده آماده میکنیم، چون کشور ما به هر حال هر سال رشد بار زیادی دارد و در اهواز نیز به لحاظ مصرف برق اگر سیاستهای مدیریت مصرفی را پیاده نکنیم، با اوج برق سه هزار و ۵۰۰ مگاواتی مواجه خواهیم بود.
وی با اشاره به بارگیری ترانسفورماتورها و بهروزرسانی آنها برای آمادهسازی جهت اوج مصرف برق سال آینده، گفت: در این مدت بیش از یکهزار و ۳۰۰ دستگاه چراغ اصلاح و بهینهسازی و به چرخه استفاده بازگردانده شده است.