شناسهٔ خبر: 71289535 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

گزارش تکان‌دهنده از یک گور دسته جمعی در لیبی؛ کشف اجساد ۲۸ مهاجرغیرقانونی

در شمال شرقی لیبی، ۲۸ جسد از یک گور جمعی کشف شد که شواهد جدیدی از پاکسازی مهاجران غیرقانونی توسط باند‌های قاچاق انسان را فاش می‌کند.

صاحب‌خبر -

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الشرق الاوسط؛ در حادثه‌ای هولناک در شمال شرقی لیبی، ۲۸ جسد از یک قبر جمعی در منطقه کفره کشف شد، که شواهد جدیدی از فاجعه پاکسازی مهاجران غیرقانونی توسط باند‌های قاچاق انسان را نشان می‌دهد. این اجساد متعلق به مهاجرانی هستند که پیش از کشته شدن، در دستان یک باند قاچاق انسان گرفتار شده و به طرز وحشیانه‌ای به قتل رسیده‌اند.

مهاجران آزاد شده و شواهد شکنجه‌های بی‌رحمانه

این کشف تکان‌دهنده پس از آن صورت گرفت که گروهی از مهاجران غیرقانونی که موفق به فرار از دست قاچاقچیان شده بودند، به قبر جمعی اشاره کرده و مقامات محلی را به محل دفن اجساد هدایت کردند. تاکنون ۳۰ جسد از مجموع ۷۴ جسدی که در این قبر کشف شده، استخراج شده است. در این رابطه، رئیس دستگاه مبارزه با مهاجرت غیرقانونی در جنوب شرقی لیبی، محمد علی الفضیل، اعلام کرد که تحقیقات همچنان ادامه دارد.

عملیات قاچاق انسان در لیبی: فاش شدن حقیقت‌های تلخ

دفتر دادستانی کل لیبی، با اعلام اینکه این جنایت یک «قاچاق انسان» است، توضیح داد که مهاجران غیرقانونی از کشورهای مختلف به‌طور اجباری نگهداری می‌شدند و به طرز وحشیانه‌ای شکنجه می‌شدند. این شکنجه‌ها به حدی بود که آثار آن‌ها هنوز بر بدن آزادشدگان باقی‌مانده است. علاوه بر این، تحقیقات فاش کرد که اعضای باندهای قاچاق انسان با استفاده از افراد محلی، مهاجران را در شرایط غیرانسانی به اسارت می‌بردند.

تحقیقات در این زمینه در حال حاضر به بررسی دخالت برخی اعضای دستگاه‌های امنیتی در سازماندهی این عملیات قاچاق انسان نیز می‌پردازد. بر اساس اعلام دادستانی، چند نفر از اعضای گشت ساحلی لیبی قصد داشتند مهاجران را به‌طور غیرقانونی از طریق دریا به اروپا منتقل کنند و با شلیک گلوله به نیروهای امنیتی، قصد داشتند که این عملیات را پیش ببرند.

تلاش‌های مداوم برای اخراج مهاجران غیرقانونی از لیبی

با توجه به شرایط بسیار سخت مهاجران در لیبی، دولت این کشور به طور مداوم در تلاش است تا مهاجران غیرقانونی را از خاک خود اخراج کند. در این راستا، دستگاه مبارزه با مهاجرت غیرقانونی اعلام کرده که مهاجران از کشورهای مختلف مانند سومالی، اتیوپی، اریتره و نیجریه به کشورشان بازگردانده خواهند شد. همچنین در هفته‌های گذشته، گروهی از مهاجران که در تلاش برای عبور از دریای مدیترانه بودند، جان خود را از دست داده‌اند و اجساد آنان به سواحل لیبی آورده شده است.