اتابک نادری در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا اظهار داشت: جشنواره چه تئاتر باشد چه فیلم، فرقی نمیکند. در این دو، فرآیند تولیدات سال را در جشنوارهها میبینیم. طبیعی است هنرمندی کاری را تولید میکند و به جشنواره میرسد و یکی هم نمیتواند پروسه تولید را داشته باشد و به جشنواره نمیرسد. اما در مجموع، نسل جوان و تازهنفس به همراه افراد نامآور و شناختهشده رنگ و لعاب خوبی را به هر جشنواره ای می دهند و امسال این رنگ و لعاب در جشنواره چهل و سوم فجر مشهود است.
وی افزود: در مورد کیفیت کارها نمیتوانم نظری بدهم چون متاسفانه درگیری کارهای اجرایی باعث شد که نتوانم زیاد کار ببینم و بنابراین نمیتوانم قضاوتی کنم.
او درباره حضور بازیگران تئاتر، ناشناخته و نابازیگر در کنار بزرگان سینما در آثار جشنواره چهل و سوم فیلم فجر گفت: تئاتر و سینما دو برادر دیرینه در کنار هم هستند. جایگاه تئاتر طبیعی است که به عنوان مادر هنرها مطرح بوده است و میشود گفت که سینما در خیلی جاها وامدار هنر و هنرمندان، نویسندگان و کارگردانان تئاتر بوده است. افرادی مثل اصغر فرهادی و زندهیادان داریوش مهرجویی و علی حاتمی را داریم که ریشههای کاری در تئاتر داشتند. خود بازیگران بنامی که در سینما داشتیم همه ریشه تئاتری داشتند. پس من هیچ تفکیکی قائل نیستم.
نادری ادامه داد: به نظرم، دوستانی که در تئاتر زحمت میکشند، اصطلاحا سربزنگاه و یک اتفاق و یک شرایط میتوانند عرض اندام کنند و در سینما بدرخشند و در این سالها بازیگران خوبی در کارهای خوب صحنه درخشیدند و جلوی دوربین هم خوب و موفق ظاهر شدهاند.
نادری همچنین درباره حضور آقای منوچهر شاهسواری در جشنواره امسال به عنوان دبیر این رویداد و اینکه میتواند نویدبخش باشد؟ گفت: من یک ارادت شخصی و احساسی خاصی به آقای شاهسواری دارم چون اولین سریالی که در سال ۷۳ کار کردم به تهیهکنندگی ایشان به نام «در پناه تو» بود. در آن موقع هم جزو تهیهکنندگان خوب تلویزیون و سینما بود و بعدها هم که در کسوت مدیریت خانه سینما حضور داشت و تهیهکنندگی سریالها و کارهای ارزشمندی را بر عهده داشت.
وی افزود: طبیعی است که این بار تجربه و دانش او میتواند در روند حتی مدیریت سینمای کشور هم تاثیر مثبتی داشته باشد. ما نیاز داریم به این نگرشها، تنوع نگرشها و فضایی که برای گفتمان پیش بیاید.