شناسهٔ خبر: 71288074 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

در ماه گذشته؛

شهادت ۷خبرنگار فلسطینی در یورش صهیونیست‌ها

ارتش اسرائیل طی ماه گذشته ده‌ها جنایت علیه نمایندگان رسانه های فلسطینی مرتکب شد که در جریان آن هفت خبرنگار به شهادت رسیدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، اتحادیه روزنامه نگاران فلسطینی گزارش داد که ماه اول سال جاری میلادی شاهد «تشدید خطرناک و مداوم» خشونت ها علیه رسانه های فلسطینی در نوار غزه و کرانه باختری بود.

در بیانیه اتحادیه آمده است که نیروهای اشغالگر هفت خبرنگار را در تلاشی آشکار برای پنهان کردن حقیقت کشتند.

این سازمان همچنین خاطرنشان می کند که در ماه ژانویه، موارد متعددی از حمله به روزنامه نگاران، دستگیری آنها و ممانعت از انجام وظایف حرفه ای آنها ثبت شده است.

پیش از این اتحادیه روزنامه‌نگاران فلسطینی اسرائیل را به آزار و اذیت منظم کارکنان رسانه‌ها به منظور پنهان کردن حقیقت و جنایات علیه مردم فلسطین متهم کرد که نقض آشکار قوانین بین‌المللی است و آزادی مطبوعات را تهدید می‌کند.

به گزارش شبکه تلویزیونی قطری الجزیره، تعداد کل روزنامه‌نگاران کشته شده در جریان درگیری‌های اسرائیل و فلسطین از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون از ۲۲۰ نفر فراتر رفته است.