مسعود رشیدی، فعال حوزه دانشجویی در گفتوگو با ایسنا،با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ملت ایران سابقه تاریخی دارد، اظهار کرد: بدعهدی در پیمان مودت، جاسوسی از ایران،حادثه طبس، حمله به هواپیمایی مسافربری ایران که منجر به کشته شدن ۲۹۰ غیرنظامی شد. این وقایع شوکهای بزرگ برای جامعه ایران بود و نتایج و پیامدهای عمیق سیاسی و اجتماعی به جا گذاشت. همچنین، بر افکار عمومی تاثیر منفی گذاشت و انتقادات شدیدی به سیاستهای آمریکا وارد کرد. این اتفاقات تنها گوشهای از سیاستهای خصمانه دولت آمریکا علیه ایران است.
این فعال حوزه دانشجویی با بیان اینکه سازمان بینالمللی هوانوردی در واقع هیچ اقدام مؤثری در برابر جنایت هواپیمای مسافربری که روی خلیج فارس هدف قرار گرفت، انجام نداد، بیان کرد:این نشان میدهد که نهادهای بینالمللی غالباً در مقابل قدرتهای بزرگ کمکار هستند. این مسأله، اعتماد به نهادهای بینالمللی را تضعیف کرد.
وی با اشاره به تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ملت ایران بیان کرد: آمریکا تحت تاثیر لابی صهیونیستی تحریمهای سنگینی را علیه ملت ایران به تصویب رسانده است تا جایی که دیوان بینالمللی لاهه انتقادات جدی به تحریمهای دارویی، کشاورزی و تجهیزات فنی هواپیماهای مسافربری آمریکا مطرح کرد. این تحریمها باعث نگرانیهای انسانی و اقتصادی در ایران شد و دیوان از آمریکا خواست که بر اساس قوانین بینالمللی به این تحریمها پایان دهد.
رشیدی، با بیان اینکه خروج آمریکا از برجام پیامدهای ناگواری برای این کشور داشت،اظهار کرد: این اقدام آمریکا را به عنوان یک شریک غیرقابل اعتماد در عرصهی بینالمللی معرفی کرد. در نتیجه، ایران در موضعی قرار گرفت که دیگر به مذاکرات امیدی نداشته باشد.
این فعال حوزه دانشجویی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در خصوص غیرقابل اعتماد نبودن آمریکا بیان کرد:رهبر انقلاب به دلایل تاریخی و سابقهی بدعهدی آمریکا تأکید دارند که این کشور به هیچ یک از توافقات پایبند نبوده و تجربههای گذشته نشان داده که مذاکره با آمریکا در نهایت به نفع ایران نخواهد بود. این رویکرد باعث میشود که جمهوری اسلامی از موضع قدرت و استقلال در برابر تهدیدات آمریکا قرار گیرد.
وی افزود: تجربه نشان داده است که سیاست خصمانه این کشور علیه مردم ایران مربوط به حزب دموکرات یا جمهوری خواه نبوده است و این دشمنی از سوی هر دو حزب وجود دارد.
انتهای پیام