شناسهٔ خبر: 71286360 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

استفاده از زوج بازیگر جدید در کمدی «کفایت مذاکرات» + فیلم

سهیل موفق کارگردان کمدی «کفایت مذاکرات» گفت: سعی کردیم گروهی از بازیگران جدید را برای کمدی‌مان در نظر بگیریم.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور -  سهیل موفق کارگردان فیلم سینمایی کفایت مذاکرات که پیش از این با آثار سینمایی کودک و خانواده شناخته شده بود بیان کرد: در فیلم‌های قبلی ام مولفه‌هایم ۵۰ درصد کودک و ۵۰ درصد بزرگسال بود تا منتی سر کسی نباشد. احساس می‌کنم این فیلم هم ادامه همان راه است.

<div id="video-display-embed-code_20322514"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8910184/20322514?width=400&height=300"></script></div>

وی درباره اساس انتخاب بازیگران گفت: انتخاب بازیگر در فیلم‌هایی که قرار است اسم کمدی تجاری همراه با محتوا را یدک بکشد مهم است، به هرحال بعد از فیلمنامه باید یک ارتباط جذاب میان کارگردان و تهیه کننده پیش بیاید و این ارتباط میان بنده و آقای عامریان صورت گرفت. اگر دقت کنید زوج کمدی ما زوج همیشگی کمدی نیستند و هیچکدام کسانی نیستند که برای دیگر کمدی‌ها حتما انتخاب می‌شوند. ما سعی کردیم گروهی از بازیگران جدید را برای کمدی‌مان در نظر بگیریم.

برچسب‌ها: