شناسهٔ خبر: 71284422 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

حضور مردم در راهپیمایی صدا و نفسی است که به گوش دشمنان خواهد رسید

امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی در پیام مشترکی گفتند: حضور مردم در راهپیمایی صدا و نفسی است که به گوش دشمنان خواهد رسید و بر آن‌ها بیانگر صلابت و استقامت این ملت عزیز خواهد بود؛ بیایید با حضور پرشور خود، به دشمنان بفهمانیم که همواره هوشیار بوده و از ارزش‌های انقلاب و مملکت خویش دفاع خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

پیام مشترک حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل و بهرام سرمست به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن به شرح زیر است:

«یوم‌الله ۲۲ بهمن، نه‌تنها سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، بلکه تجلی‌گاه اراده پولادین و ایمان سترگ مردمی است که با فداکاری و از خودگذشتگی، فصل جدیدی از تاریخ ایران را رقم زدند. آن روز، فریادی رسا بود در برابر ظلم و ستم، نویدی از آزادی و رهایی و نشانه‌ای از امیدی جاودان؛ خاطره آن روزهای حماسی، در عمق جان‌ودل ما ایرانیان، همچون نگینی گرانبها می‌درخشد و هر سال با شکوهی مضاعف، تجدید خاطره می‌شود.

امسال نیز همچون سال‌های گذشته در آستانه این روز باشکوه قرار داریم؛ روزی که نه‌تنها باید از دستاوردهای انقلاب اسلامی و ثمره خون شهدا یاد کنیم، بلکه باید با حضور پرشور و با عشق و باایمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، به جهانیان نشان دهیم که پیام انقلاب همچنان زنده و پویا است و ما همچنان به آرمان‌های انقلاب و رهبری معظم انقلاب اسلامی پایبندیم.

اینجانبان به‌عنوان خادم شما مردم شریف، از صمیم قلب از شما دعوت می‌کنیم که با حضور پرشکوه و اقتدارآمیزتان در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن، این حماسه بزرگ را بازآفرینی کنید.

حضور شما، نه‌تنها گرامیداشت خاطره شهدا و امام راحل است، بلکه اعلام موضع قاطع و رسای ما در برابر دسیسه‌های دشمنان و اتحاد و یکپارچگی ما در راه پیشرفت و شکوفایی سرزمینمان است.

بیایید با قلب‌هایی مملو از عشق به ایران و آرمان‌های والای انقلاب، بار دیگر عهدی دوباره با رهبر معظم انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری ببندیم.

منتظر حضور پرشور شما در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه هستیم.»

انتهای پیام