شناسهٔ خبر: 71284319 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

وقف ۴۰ اصله درخت پسته برای اشاعه علوم قرآنی در روستای حسن آباد بردسکن

پسته‌کار اهل روستای حسن آباد بردسکن درآمد ۴۰ اصله درخت پسته خود را وقف اشاعه علوم قرآنی کرده است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این واقف نیکوکار بردسکنی گفت: از این کارم بسیار خرسندم و هر سال خدا برکتش را می‌دهد و همه ساله در ایام الله دهه مبارک فجر محفل انس با قرآن و با حضور حافظان و قاریان  در مسجد روستا برگزار می‌شود.
حاج حسین مرادی افزود: هر سال به طور میانگین این باغ که درخت‌های پسته آن بیش از ۲۰ سال سن دارد پس از کسر هزینه‌ها مبلغ باقی مانده آن صرف امور قرآنی روستا می‌شود.

وی ادامه داد: در آمد امسال این تعداد اصله درخت پسته ۲۰ میلیون تومان است که در برگزاری محفل انس با قرآن و تجلیل از فعالان قرآنی هزینه شد.

بهروزی دهیار روستای حسن آباد ضمن قدردانی از خیر قرآنی حاج حسین مرادی گفت: به حول قوه الهی محفل انس با قرآن هر ساله در ایام الله دهه مبارک فجر برگزار می‌شود و تمامی هزینه‌های برگزاری این مراسم توسط این خیر پرداخت می‌شود.

وی عنوان کرد: این واقف قرآنی اعلام کرده است تا زمانی که زنده باشد این محفل را برگزار می‌کند و سپس به فرزندان خود سفارش کرده است که آنها این راه را ادامه دهند.
 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بردسکن در این مراسم با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از حاج حسین مرادی واقف قرآنی تقدیر کرد و گفت: بهترین اقدام برای رشد و اعتلای نسل جوان و نوجوان انقلاب گسترانیدن سفره‌های قرآنی است.

حجت الاسلام مروجی نسب افزود: بی شک وجود قاریان و حافظان از برکت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و جزء بزرگترین افتخارات ما به حساب می‌آیند. با تجلیل از این اقدام حاج حسین مرادی افزود: بدون شک این عمل خیر علاوه بر برکت محصول این باغدار، ذخیره آخرت وی نیز محسوب می‌شود. دراین مراسم معنوی تعدادی از حافظان و قاریان مرکز قرآنی عترت شهرستان بردسکن با صوت دلنشین آیاتی از کلام وحی الهی را قرائت کردند.

در پایان این مراسم با حضور مسئولان شهرستان بردسکن از تعدادی از فعالان قرآنی تجلیل به عمل آمد.