شناسهٔ خبر: 71283901 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

شلیک موشک سپاه از جنوب طبس به دریای عمان

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: در رزمایش اخیر، موشک کروزی را از جنوب طبس شلیک کرده و هدفی را در فاصله ۶۵۰ کیلومتری در دریای عمان مورد اصابت قرار دادیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش تسنیم، دریادار علی تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه طی سخنانی در برنامه زنده تلویزیونی، گفت که این نیرو در رزمایش اخیر، موشک کروزی را از جنوب طبس شلیک کرده و هدفی را در فاصله 650 کیلومتری در دریای عمان مورد اصابت قرار داده است.

تنگسیری اضافه کرد: ما دیگر برای شلیک موشک نیاز نداریم عملیات را از ساحل انجام دهیم و این کار می تواند از عمق خاک کشور صورت بگیرد.

وی همچنین اظهار داشت: ما موشکی داریم که می‌توان با آن از شمال خلیج فارس، اهداف را در دریای عمان مورد اصابت قرار داد.

به گفته فرمانده نیروی دریایی سپاه، سرتاسر ساحل 2200 کیلومتری جنوب کشور توسط بسیج دریایی و نیروهای دریایی ارتش و سپاه مسلح شده است.

سردار تنگسیری گفت: ما در سواحل جنوب ارتفاعات زیادی داریم که می‌توان از آنها استفاده کرد وبرای همین ما بسیاری از تجهیزات را به زیر کوهها با ارتفاع زیاد بردیم که هیچ موشک  یا بمب سنگرشکنی نمی‌تواند به‌ آنها آسیب بزند.