شناسهٔ خبر: 71283829 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

چرا رژیم صهیونیستی از ابراز احساسات اسرای فلسطینی می‌ترسد؟

یک رسانه انگلیسی، ابراز احساسات اسرای فلسطینی و برافراشته‌شدن نماد‌های فلسطین در مراسم آزادی آنها را شکل جدیدی از مقاومت در مقابل اشغالگری ارزیابی‌کرد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: تارنمای خبری «میدل ایست آی» در گزارشی به قلم «گوین دنیل» عضو موسسه غیردولتی «شبکه بهداشت روان فلسطین» در انگلیس، برخورد رژیم اشغالگر با اسرای فلسطینی آزاد شده از زندان‌های این رژیم را نیز برخاسته از نگاه استعمارگرانه اسرائیل ارزیابی و این سئوال را مطرح کرد که «چرا اسرائیل، ابراز احساسات زندانیان فلسطینی در حضور مردم را سرکوب می‌کند؟»

به گزارش ایرنا، این رسانه غربی به مقاله‌ای از «ادوارد سعید» اندیشمند آمریکایی-فلسطینی اشاره کرد و نوشت: همانطور که ادوارد سعید در مقاله‌اش تحت عنوان «اجازه روایت» تأکید می‌کند، روایت فلسطینیان همیشه در تاریخ رسمی اسرائیل نادیده گرفته شده است.

میدل ایست آی نوشت: تلاش اسرائیل برای سرکوب احساسات جمعی فلسطینیان، ریشه در جهان‌بینی استعمارگرانه‌ای دارد که فلسطینیان را یا نامرئی می‌خواهد یا مطیع و بی‌احساس.

این رسانه انگلیسی زبان نوشت: اسرائیل در جریان تبادل اسرا، بعد از آتش‌بس غزه، به خانواده‌های اسرای فلسطینی دستور داد که هنگام استقبال از عزیزانشان، نباید هیچ کاری که نماد هویت فرهنگی، غم یا شادی یا خشم باشد را بروز دهند.

میدل ایست آی، پوشش گسترده رسانه‌های غربی از آزادی اسرای صهیونیست را نیز یادآور شد و نوشت: رفتار دوگانه‌ای که با اسرای اسرائیلی و فلسطینی می‌شود ناشی از نوعی خودشیفتگی است که اسرائیلی‌ها به خاطر حمایت بی قید وشرط دولت‌های غربی به آن مبتلا شده‌اند.

این رسانه انگلیسی، حمله ارتش رژیم اشغالگر به مراسم تشییع جنازه «شیرین ابوعاقله» خبرنگار آمریکایی-فلسطینی را یادآور شد و نوشت: حمله به این مراسم یکی از مصادیق آشکار تلاش اسرائیل برای جلوگیری از ابراز وجود فلسطینی هاست.

میدل ایست آی به شرط تل آویو برای بازگرداندن بدن‌های مطهر شهدای فلسطینی اشاره کرد و نوشت: ارتش اسرائیل در چارچوب برنامه‌های خود برای مهار فلسطینی ها، تنها در صورتی با بازگشت اجساد کشته‌ها موافقت می‌کند که مراسم خاکسپاری آنها بی‌سروصدا برگزار شود.

چرا رژیم صهیونیستی از ابراز احساسات اسرای فلسطینی می‌ترسد؟

میدل ایست آی نوشت: سرکوب احساسات فلسطینیان توسط اسرائیل نشانه‌ای از ضعف و شکنندگی این نظام سرکوب‌گر است. با وجود این سرکوب، خانواده‌های فلسطینی از جشن گرفتن برای آزادی عزیزانشان دست نکشیدند، و این خود شکلی از مقاومت برای تأکید بر حق زندگی و بروز احساسات انسانی است.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که رژیم اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند.

این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقودالاثر شدند.