شناسهٔ خبر: 71283629 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان:

محور خرم‌آباد – کوهدشت تا اربعین آینده به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از بهره‌برداری محور خرم‌آباد – کوهدشت تا اربعین سال آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا در لرستان، بهزاد شاکرمی امروز _ یکشنبه بیست‌ویکم بهمن _در حاشیه بازدید از محور خرم‌آباد – کوهدشت با اشاره به اهمیت پروژه اظهار کرد: عملیات اجرایی این مسیر با سرعت خوبی در حال انجام است و تلاش می‌شود با تخصیص اعتبارات موردنیاز، این پروژه تا موعد مقرر تکمیل و زیر بار ترافیک برود.

وی با اشاره به طلب ۷۰ میلیارد تومانی پیمانکار افزود: در حال حاضر، تنها اجرای دو دال بتنی برای احداث پل در محدوده واریانت چنار باقی مانده است که در صورت تأمین منابع مالی، امکان بهره‌برداری از این محور حتی تا بهار امسال نیز وجود دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: طول این مسیر در محدوده واریانت چنار پنج کیلومتر است که تاکنون سه کیلومتر آن آسفالت شده و دو کیلومتر باقی‌مانده نیز پس از اتمام ساخت ابنیه فنی و پل‌ها، آماده آسفالت خواهد شد.

وی تصریح کرد: این محور شامل ۱۷ پل است که تنها دو پل در محدوده واریانت چنار هنوز تکمیل نشده و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

شاکرمی از نیاز این پروژه به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر و همراهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس، امام‌جمعه و فرماندار شهرستان، در حال جذب اعتبارات موردنیاز برای تکمیل این محور هستیم.