شناسهٔ خبر: 71281683 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

معاون رییس‌جمهور: پیشنهاد تخصیص ۵ درصد عوارض آلایندگی به پایش و کنترل آلودگی هوا در خوزستان / مشکلات هورالعظیم و کاهش آلودگی هوا در مرحله پیگیری قضایی است

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست کارگروه مقابله با آلودگی هوای خوزستان پیشنهاد کرد که پنج درصد عوارض آلایندگی به پایش و کنترل آلودگی هوا در خوزستان اختصاص داده شود. معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست کارگروه مقابله با آلودگی هوای خوزستان پیشنهاد کرد که پنج درصد عوارض آلایندگی به پایش و کنترل آلودگی هوا در خوزستان اختصاص داده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، شینا انصاری در جلسه کارگروه مقابله با آلودگی هوای خوزستان که روز شنبه بیستم بهمن ماه در استانداری برگزار شد، ضمن تشکر از استاندار خوزستان، به دلیل توجه ویژه به مسایل محیط زیستی، اظهار کرد: تشکیل کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا فرصتی ارزشمند برای خوزستان است تا با استفاده از این نگاه، مشکل های محیط زیستی خود را حل کند.

او گفت: این کارگروه با حضور معاون اجرایی رییس‌جمهور فعال شده و تا کنون هفت جلسه برگزار کرده، مصوبه های این کارگروه در سطح ملی تصویب شده و انتظار می‌رود در سطح استان نیز به صورت فعال پیگیری شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور به موضوع عوارض آلایندگی صنایع اشاره کرد و افزود: سازمان حفاظت محیط زیست تنها فهرست صنایع آلاینده را به سازمان امور مالیاتی اعلام می‌کند و نقشی در توزیع عوارض ندارد.

معاون رییس‌جمهور همچنین بر لزوم تامین اعتبارها برای پایش آلاینده‌ها و تجهیزهای مرتبط با آلودگی هوا تاکید کرد و پیشنهاد داد که پنج درصد عوارض آلایندگی به این امر اختصاص یابد.

انصاری به برنامه‌های کارگروه کاهش آلودگی هوا در حوزه حمل و نقل عمومی اشاره و بیان کرد: برقی‌سازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و اسقاط خودروهای فرسوده از جمله برنامه‌های در دستور کار است.

او همچنین از پیگیری‌های قضایی سازمان محیط زیست در مورد مشکل های هورالعظیم خبر داد و اعلام کرد که این موضوع در اولویت کاری سازمان قرار دارد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه دستگاه‌ها، مشکل های محیط زیستی خوزستان کاهش یابد.

معاون رییس‌جمهور درپایان همچنین بر لزوم نظارت دقیق بر اجرای برنامه‌ها و ارایه گزارش های منظم به دبیرخانه آلودگی هوا تاکید کرد.

انتهای پیام/