شناسهٔ خبر: 71281235 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۲۵ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان وارد چرخه تولید شد

زاهدان - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۵ واحد خرد، کوچک و متوسط از ابتدای سال تاکنون در استان وارد چرخه تولید شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا راشکی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، بیان کرد: سیستان و بلوچستان ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی فعال و برخوردار از امکانات زیربنایی و مناسب دارد.

وی افزود: سیستان و بلوچستان با موقعیت جغرافیایی ویژه خود از جمله دسترسی به سواحل مَکُران و دارا بودن مرزهای طولانی با کشورهای افغانستان و پاکستان نقش موثری در اجرایی شده برنامه توسعه محور شرق کشور دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بیش از ۶۰ درصد صنایع مستقر در استان و ۵۰ درصد اشتغال بخش صنعت مربوط به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بوده که این امر حاکی از جذابیت‌ شهرک‌ها و نواحی صنعتی این منطقه است.

وی اظهار کرد: یک‌هزار و ۵۶۷ واحد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان وجود دارد که اشتغال واحدهای بهره‌برداری نیز به ۱۵ هزار و ۷۵۰ نفر می‌رسد.

راشکی از ایجاد کلینک کسب و کار در شرکت شهرک‌های صنعتی خبر داد و گفت: در کنار ایجاد امکانات زیربنایی به منظور حمایت از صنعتگران در تمامی مراحل کاری اقدام به راه‌اندازی کلینیک کسب و کار کردیم که بر مایه عارضه یابی واحدهای تولیدی و تهیه و تدوین برنامه طرح بهبود جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی توسط مشاوران خبره هستند که هم‌اکنون ۲ مرکز خدمات کسب و کار در شهرک صنعتی زاهدان - میرجاوه و کنارک است.