شناسهٔ خبر: 71280277 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

امیر عابدینی: مهدی تاج رد صلاحیت شده است

بر اساس آنچه پیش از این اعلام شده، اعلام لیست نامزدها صرفاً برای رعایت اساسنامه و ۲۱ روز مهلتی است که پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال تعیین شده است و امکان دارد که این لیست بازهم دستخوش تغییر شود که در این بین گفته شده است مهدی تاج رد صلاحیت شده بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ماجرا از این قرار است که صلاحیت مهدی تاج از طریق یکی از نهادهای بالادستی تأیید نشده و طبق تأیید برخی منابع، او هم از دایره کاندیداهای ریاست در مجمع آتی فدراسیون فوتبال، حذف خواهد شد. هرچند تا اعلام رسمی این موضوع، همه چیز صرفاً اخبار غیر رسمی مورد تأیید برخی منابع موثق است.

امیر عابدینی هم در گفت‌وگویی، این موضوع را تأیید کرد و گفت: «من هم روز شنبه از طریق منبعی مطلع شدم که گویا صلاحیت آقای تاج رد شده است.» این کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال صحبت‌های خود را با لحن شوخی ادامه داد: «به هر حال من که بدم نمی‌آید رئیس فدراسیون فوتبال شوم. اگر صلاحیت تاج هم رد شود، مثل این است که یک بازی فوتبال 3 بر صفر به سود یک تیمی اعلام شود. چون دو نفر هم که قبلاً صلاحیت‌شان رد شده است.»

انتهای پیام/