شناسهٔ خبر: 71276981 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تمام جاده‌های استان کرمانشاه با وجود بارش سنگین برف باز است

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: با وجود بارش سنگین برف در بیشتر نقاط استان، با تلاش ماموران راهداری تمام جاده‌های استان باز و تردد جریان دارد.

صاحب‌خبر -

یزدان خسروی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بارش برف در اغلب نقاط استان از ظهر روز گذشته آغاز شده بود اظهار کرد: نیروهای راهداری شب گذشته در تمام جاده های استان کرمانشاه درگیر عملیات برف‌روبی بودند و در گردنه ها نیز شاهد کولاک و شرایط سخت زمستانی بودیم.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۱۵ هزار و ۴۰۰ کیلومتر باند در جاده های اصلی و شریانی، فرعی و روستایی عملیات برف‌روبی و عملیات ریزش برداری نیز در ۳۳ مقطع انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه یادآور شد: به منظور تسهیل تردد در جاده‌ها از چهار هزار و ۸۵۸ تن شن و نمک توسط گروه های برف روبی در مسیرهایی که شاهد بارش برف و کولاک بود، مصرف شد.

خسروی اضافه کرد: در عملیات برف روبی شب و روز گذشته ۲۷۳ دستگاه ماشین‌آلات و ۴۲۵ نفر نیروی انسانی پای کار بودند که ضمن پاکسازی جاده ها به ۳۰۳ خودروی گرفتار شده در برف و کولاک نیز کمک رسانی کردند.

وی افزود: بیشترین بارش ها در ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان های کرمانشاه، اسلام آباد غرب و منطقه اورامانات و کمترین بارش نیز در شهرستان قصرشیرین گزارش شده است.

خسروی افزود: هم اکنون عوامل راهداری مستقر در همه ۴۷ راهدارخانه استان با ۵۵۰ نفر نیرو و بهره گیری از ۳۸۴ دستگاه ماشین آلات در قالب ۵۳ اکیپ راهداری در استان به حالت آماده باش قرار دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از رانندگان خواست سفرهای غیرضروری در محورهای لغزنده را به زمان دیگری موکول کنند و در صورت ضرورت حتما زنجیر چرخ همراه داشته باشند و از سالم بودن برف پاک‌کن و سیستم گرمایشی خودرو خود مطمئن شوند.

خسروی، به کاربران جاده ای توصیه کرد پیش از آغاز سفر با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها تماس بگیرند و از وضعیت جاده های استان کرمانشاه مطلع شوند.

به گزارش ایرنا، به گزارش ایرنا، نفوذ یک سامانه بارشی به استان کرمانشاه از روز چهارشنبه هفته گذشته موجب بارش برف و باران در همه نقاط استان شده است، این سامانه از ظهر امروز استان را ترک خواهد کرد.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از هشت هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.