علی کربلایی - خبرگزاری خبرآنلاین؛ از آن روز اختلاف بین دو علی فوتبال ایران علنی شد. بعد از آن بارها و بارها سعی شد این دو نفر را با هم آشتی بدهند، اما هر بار جایی دیگر اختلاف به شکلی جدی تر بروز پیدا میکرد.
روزهایی که دایی در تیم ملی و پرسپولیس بود، جایی برای علی کریمی نبود. اما هر جا مجبور به همکاری بودند، در نهایت حرفه ایگری با یکدیگر همکاری کردند.
از روزی که خبر حضور ستارگان فوتبال جهان در ایران رسمی شد، علی کریمی اولین نفری بود که حضور خود در تیم ستارههای ایران را اعلام کرد. او حتی خودش با مسولان برگزاری تماس گرفت و اعلام کرد علاقهمند است تا در این دیدار به میدان برود. این در شرایطی بود که همه مطمئن بودند علی دایی هم به عنوان عضوی از این تیم، در زمین مسابقه حضور خواهد داشت.
او حتی زود تر از سایرین، تمرینات خود را برای این بازی آغاز کرده است. اکثر بازیکنان دیگر این تیم، درگیر مربیگری یا بیزینسهای خود هستند و هنوز تمرینات خودراآغاز نکردهاند.
کریمی در مصاحبهای اعلام کرده است من برای این مسابقه خیریه، هیچ شرطی نذاشتهام، اصلا نگفتم فلانی باشد، من نیستم. البته او تاکید کرده که دلیلی نمیبیند به خاطر منافعش، از مواضع قبلی خود کنار بکشد. (به نوعی تاکید کرده که حاضر نیست با علی دایی آشتی کند.)
حال سوالی که مطرح است، این است که اصلا چه نیازی است این 2 با یکدیگرآشتی کنند؟ وقتی قرار است در قالب یک تیم به میدان بروند، آن هم در یک بازی دوستانه، چه نیازی است انقدر این مساله واکاوی شود. بدون هیچمشکلی این دو می توانند در کنار یک دیگر بازی کنند.
این 2 به عنوان شخصیتهایی محترم، حق دارند نظرات خود در مورد روابطشان با دیگران را داشته باشند.
258 43
∎