شناسهٔ خبر: 71276650 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

یک واحد صنعتی در زرقان افتتاح شد

به مناسبت دهه فجر، واحد صنعتی تولید طناب و ریسمان از الیاف مصنوعی و پلیمری با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال در زرقان و با حضور مسئولان و نمایندگان مجلس بهره‌برداری شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، به مناسبت دهه فجر صبح یکشنبه از یک واحد صنعتی تولید انواع طناب و ریسمان از الیاف مصنوعی و پلیمری با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی در زرقان با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس و مسئولین بهره برداری شد.

حمیدرضا ایزدی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس در این مراسم گفت: واحد صنعتی و تولیدی طناب و ریسمان، کاربرد حمل و نقل و کشتی سازی و … با میزان سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال، طرفیت سالیانه ۶۰ تن و اشتغالزایی ۱۵ نفر در شهرستان زرقان به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به نقش کلیدی صنایع در بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی افزود: ایجاد سرمایه‌گذاری‌های خرد و کلان، حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل فرآیندهای زیر ساخت صنعتی موجب افزایش اشتغال و رونق کسب‌وکار خواهد شد.