به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین بابایان روز یکشنبه در بازدید از سالن آزمون برخط مراکز آموزش فنی و حرفهای شماره سه خواهران الزهراء و شهید شهریاری زنجان، افزود: نقشه راه سازمان آموزش فنی و حرفهای بر اهمیت ایجاد و توسعه مراکز سنجش مهارت تأکید دارد.
وی با بیان اینکه در این راستا باید گلوگاههای فساد در فرآیند سنجش و صدور گواهینامه شناسایی و اصلاح شود، اضافه کرد: برای ایجاد تغییرات بنیادین در نظام سنجش و ارزشیابی مهارت، مشارکت و همفکری امری ضروری است.
این مسوول فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: برنامه تحولی سنجش و ارزشیابی مهارت سازمان از سال آینده اجرایی خواهد شد.
وی از دیگر برنامههای این سازمان را اعطای مجوز اولین مرکز سنجش صلاحیت حرفهای به اتحادیه طلا و جواهرسازان عنوان کرد و گفت: همچنین صدور کارت مربیگری برای مربیان شاغل و بازنشسته همکار در دستور کار قرار دارد.
بابایان خاطر نشان کرد: سطح بندی گواهینامههای آموزشی نیز در دستور کار قرار دارد که در سه رده مبتدی، نیمه ماهر و ماهر خواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان در ادامه این جلسه با اشاره به آموزش های مهارتی ارائه شده، گفت: طی ۹ ماهه سال جاری، ۹۴ هزار و ۳۶ نفر ساعت آموزش مهارتهای فنی و حرفهای در سکونتگاههای غیر رسمی استان ارائه شد درحالیکه میزان تعهد ۸۰ هزار نفر ساعت برنامه ریزی شده بود که ۱۱۸ درصد تحقق یافته است.
محمدرضا انصاری، هدف از برگزاری این دورههای آموزشی را افزایش مهارت نیروی انسانی ساکن در بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیر رسمی ذکر کرد.
به گفته وی، تحقق سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی نیز از دیگر اهداف برگزاری این دوره هاست.
این مسوول خاطر نشان کرد: از جمله برنامههای ستاد بازآفرینی شهری ارتقای توانمندی و مهارت افراد برای فراهم کردن زمینههای اشتغال آنان است.