شناسهٔ خبر: 71276418 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دعوت رئیس قوه قضاییه از ملت ایران برای حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

تهران- ایرنا- رئیس قوه قضاییه با صدور پیامی عموم مردم انقلابی و غیور ایران اسلامی را به حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز یکشنبه ضمن تبریک فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و اعیاد شعبانیه و میلاد بقیه‌الله الاعظم (عج)، اظهار کرد: راهپیمایی یوم‌الله بیست‌ودوم بهمن، مظهر حرکت ملی و نشان‌دهنده‌ی وحدت ملی است.

محسنی اژه‌ای افزود: این راهپیمایی عظیم، یکی از شگفتی‌سازی‌های انقلاب اسلامی و به معنای واقعی کلمه دشمن‌شکن است؛ دشمنی که در نبرد همه‌جانبه با نظام اسلامی ما و شجره طیّبه مقاومت، به هزیمت رفته، در سودای انتقام و ضربه زدن است و برای نیل به این غرض شوم، وحدت و انسجام ملی ما را نشانه گرفته است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ضروری است ملت انقلابی و غیور ایران اسلامی در سراسر این خاک پاک، فردا در یوم‌الله ۲۲ بهمن، همچون همیشه و بلکه منسجم‌تر و باشکوه‌تر، در راهپیمایی وحدت آفرین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کنند.

محسنی اژه‌ای گفت: یقین و باور قلبی دارم که مردم از طیف‌ها و اقشار مختلف، فردا در زیر بارش نعمات الهی در نقاط مختلفی از کشور، با حضور پرشور و شعورشان در جشن سالروز میلاد انقلاب اسلامی، چشمان جهانیان را خیره می‌کنند.