شناسهٔ خبر: 71276038 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و جولان اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد از امروز مانورهای نظامی در مناطقی نظیر کرانه باختری، دره اردن، بحرالمیت و منطقه جولان اشغالی سوریه آغاز خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

قدس؛ به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد امروز یکشنبه مانورهای نظامی خود را در مناطقی از جمله کرانه باختری، دره اردن، بحرالمیت و جولان اشغالی سوریه آغاز می‌کند.

صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند در بخشی از این مانورها صدای انفجار، تیراندازی و حرکت خودروهای نظامی شنیده خواهد شد. در این بیانیه آمده است که شهروندان صهیونیست با شنیدن این انفجارها و صدای تیراندازی احساس نگرانی نکنند.

پس از اجرایی شدن توافق آتش بس در نوار غزه در سی‌ام دی ماه (۱۹ ژانویه) ارتش رژیم صهیونیستی عملیات نظامی گسترده‌ای را در شمال کرانه باختری آغاز کرد که منجر به شهادت و مجروحیت ده‌ها فلسطینی، آواره شدن هزاران خانواده و تخریب گسترده زیرساخت‌ها گردید.

وزارت امور خارجه فلسطین دیروز شنبه اعلام کرد: صهیونیست‌ها با تلاش‌ها برای آواره‌کردن مردم ما از نوار غزه برای تعمیق و گسترش آوارگی فلسطینیان از اردوگاه‌های کرانه باختری و تغییر واقعیت و ویژگی این مناطق سوءاستفاده می‌کنند.

این وزارتخانه نسبت به ادامه ارتکاب جنایت پاکسازی نژادی، تحمیل آوارگی و اخراج اجباری فلسطینیان از اردوگاه‌ها در شمال کرانه باختری و تخلیه ساکنان آن‌ها از جمله از اردوگاه‌های جنین، طولکرم و الفرعه که برخلاف صریح قوانین بین‌المللی انسانی و کنوانسیون‌های بین‌المللی ژنو است، هشدار داد.