به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی سهرابیبیدار در نشست خبری اظهار داشت: در حال حاضر ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک برق در استان وجود دارد که بیش از ۷۹.۷ درصد آنها در بخش خانگی هستند.
وی همچنین به تفکیک مصرف انرژی در بخشهای مختلف اشاره کرد و گفت که بخش کشاورزی با ۳۶.۷ درصد، بیشترین مصرف را دارد.
سهرابیبیدار افزود: طول شبکه توزیع برق استان به ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر میرسد و تعداد ایستگاههای تامین برق فعال نیز به ۲۰ هزار و ۰۸۹ ایستگاه رسیده است.
وی همچنین به جزئیات پروژههای افتتاح شده اشاره کرد که شامل احداث شبکههای شهری، روستایی، مقاومسازی شبکه توزیع، هوشمندسازی و روشنایی معابر است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان هدف اصلی این پروژهها را ارائه برق مطمئن و پایدار برای تمام مشترکین عنوان کرد و بر اهمیت هوشمندسازی شبکه، افزایش قابلیت اطمینان، بهرهوری و ارتباط دوسویه با مشترکین تأکید نمود.
وی همچنین از کنترل قطع و وصل برق از راه دور خبر داد که در حال حاضر برای بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و اداری قابل انجام است.
در نهایت، سهرابیبیدار بیان کرد: اصلاحات لازم در روستاها انجام شده و وضعیت تامین برق در این مناطق مطلوب است.
سهرابیبیدار، مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان، در گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه توسعه شبکه برق و بهبود خدمات به مشترکان خبر داد. وی به اصلاح پایههای برق به میزان یکهزار و ۸۲۶ اصله و رفع حریم و اشکال نقاط حادثهخیز در یک هزار و ۲۰۷ نقطه اشاره کرد و همچنین، از انعقاد قرارداد به مبلغ ۲۶۰ میلیارد ریال برای تعمیرات خط گرم خبر داد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان همچنین از نصب بیش از ۳۲ هزار چراغ “ال ای دی” شهری و روستایی در راستای مشتریمداری خبر داد و افزود: امکان پاسخگویی همزمان به ۲۷۰ نفر مشترک در شبکه توزیع برق فراهم شده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۹ درصد خدمات به صورت غیرحضوری ارائه میشود، اعلام کرد که تاکنون ۵۱ مگاوات نیروگاه خورشیدی تولید شده و قریب به ۱۴۰ مگاوات نیروگاه نیز در حال اجراست.
سهرابیبیدار بر لزوم اجرای بیش از ۲۴۰ مگاوات نیروگاه جدید تأکید کرد و گفت: زمینهای مورد نیاز مشخص شده و مجوزها در حال اخذ هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: کشور اهتمام جدی به ایجاد نیروگاههای خورشیدی دارد تا ناترازیها در حوزه برق جبران شود.
∎