به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین محمدی روز یکشنبه در آیین اختتامیه جشنواره طلایهداران اقتصاد مقاومتی، افزود: شبکه بانکی استان زنجان سالانه حدود ۴۰ تا ۵۰ همت (هزار میلیارد تومان) تسهیلات پرداخت می کند که ۲۵ درصد آن شامل تسهیلات قرضالحسنه تکلیفی و حدود پنج تا هفت درصد آن نیز مربوط به تسهیلات مشاغل خرد و خانگی است.
وی با بیان اینکه توسعه مشاغل خرد، راهگشای مسأله اشتغالزایی در جامعه است، ادامه داد: دولت گسترده و بزرگ و صنایع بزرگ دولتی، دیگر چاره ساز نیست بلکه با مشاغل خرد، خانگی و کوچک است که مردم پای کار می آیند چون نقش دولت تسهیلگری و آموزش و توانمندسازی در جامعه است.
محمدی گفت: شرایط فعلی اقتصادی به واسطه تحریم های جبهه استکبار، شرایط خاصی است و تنها مسیری که می تواند ما را در این شرایط کمک کند، توجه به مقوله اقتصاد مقاومتی و مردمی سازی اقتصاد است.
وی اظهار کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه ۳۵ درصد از تولید و رشد اقتصادی استان قرار است از محل بهره وری محقق شود که لازمه این مهم، سپردن کار به خود مردم و کاستن از تولیگری دولت است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: بسیج سازندگی از اصلیترین بازوهای پیگیری و اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در استان است.
جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی المهدی (عج) استان زنجان نیز در این مراسم، گفت: یک نظریه و دیدگاه در کشور این است که در موضوعات مختلف به ویژه مسائل اقتصادی باید به داخل نگاه داشته باشیم و این دیدگاه مقابل نظریه ای است که به توان داخلی باور ندارد.
سرهنگ محسن سهندی افزود: باید به کسانی که دیدگاه مبتنی بر وابستگی و اعتماد نداشتن به توان داخلی اعتقاد دارند، نقش آفرینی مردم در عرصه اقتصادی را نشان دهیم.
وی اظهار کرد: اساس انقلاب ما این است که نقش آفرینی مردم در رأس امور باشد و این مولفه در بیانیه گام دوم انقلاب نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است.
سهندی گفت: باید به سمت نقش آفرینی مردم به ویژه در عرصه تولیدی و اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.
در این مراسم از برگزیدگان مردمی اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در سطح استان تجلیل شد.