شناسهٔ خبر: 71273710 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

جشنواره حضرت علی اکبر (ع) نیروهای مسلح استان سمنان برگزار شد

به منظور از تجلیل از سربازان نمونه، جشنواره حضرت علی اکبر (ع) نیروهای مسلح استان سمنان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، جشنواره حضرت علی اکبر(ع) به منظور تجلیل از سربازان نمونه نیروهای مسلح استان در سپاه قائم آل محمد(عج) برگزار شد.

سرهنگ پاسدار مرتضی عبداللهی جانشین فرماندهی سپاه استان سمنان در این مراسم با اشاره به تقارن ایام شعبانیه با دهه مبارک فجر گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری آینده این نظام در گرو تلاش جوانان بوده و شما جوانان آینده سازان این کشور هستید.

وی با بیان اینکه شما ادامه دهنده راه جوانان دوران دفاع مقدس در دفاع از کشور هستید افزود: جمهوری اسلامی امروز از هر زمان قدرتمند تر و با عزت تر بوده و این مهم مدیون تلاش های همین نیروهای مسلح و مردم بصیر است.

 عبداللهی تصریح کرد: امروز عرصه نبرد مغز ها بوده و دشمن با همه توان در پی مأیوس کردن مردم بخصوص نسل جوان می باشد و وظیفه ما تبیین حقایق و دستاوردهای این نظام است.

سرهنگ پاسدار سیف الله نصیری مسئول معاونت منابع انسانی سپاه استان سمنان نیز در گفتگو با خبرنگار..... سمنان گفت: جشنواره حضرت علی اکبر(ع) در ۱۰ محور و با حضور سربازان نیروهای مسلح کل استان برگزار شده و سربازان نمونه در این مراسم در واقع منتخبین شهرستان ها در این عرصه ها هستند.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد انگیزه و تقویت عملکرد سربازان می باشد افزود: در این جشنواره از ۱۰ سرباز نمونه نیروهای مسلح استان تقدیر می شود.

جمعی از سربازان در این مراسم هم در گفتگو با خبرنگار..... با بر شمردن ویژگی های یک سرباز نمونه از مردم برای شرکت در جشن انقلاب اسلامی در روز ۲۲ بهمن ماه دعوت کردند.
در پایان از سربازان نمونه نیروهای مسلح استان در زمینه های مختلف تجلیل شد.