شناسهٔ خبر: 71271963 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

طحان نظیف:

امیدآفرینی یکی از تکالیف دلسوزان انقلاب است/ امیدآفرینی یک ملاک و معیار است

همدان-عضو حقوقدان شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان گفت: مجاهد عرصه تبیین،بیان و زبانش با عملش سازگار و یکی و امیدآفرین است، امروز امیدآفرینی یکی از تکالیف دلسوزان انقلاب است این باید برای همه ما یک ملاک باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، هادی طحان نظیف در در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان و اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر اظهار کرد: استان همدان استانی است که به فرموده رهبر معظم انقلاب مرکز اندیشه تمدنی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران یک اتفاق نو در همه ساخت‌های عالم بود، افزود: این انقلاب بسیاری از ارزش‌هایی که یا وجود ندارد یا فراموش شده بود زنده کرد، مبنای این حرف چیزی نبود جز خداباوری؛ انقلاب اسلامی خداباوری را به زندگی مردم برگرداند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان گفت: انقلاب صرفا شکست یک نظام سیاسی نبود، انقلاب اسلامی یک تلاش مقدس برای حاکمیت ارزش‌های الهی در کشور عزیز ما ایران بود و انقلاب به دنبال این بود.

وی با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی امید مستضعفان جهان را زنده کرد، ابراز کرد: قدرت‌های ظالم پایدار نیستند که البته در برابر مقاومت مظلومان عالم چیزی جز شکست ندارند.

طحان نظیف با بیان اینکه انقلاب اسلامی از همسایگان عبور کرد و تبدیل به یک حرکت جهانی شد و این یک مهر تاییدی است، افزود: طبیعی است که دشمنان انقلاب اسلامی به خاطر چنین ماهیتی هیچ‌گاه دست از دشمنی با آن برندارند.

وی عنوان کرد: این انقلاب پیامی دارد که برخاسته از فطرت‌های پاک بشری است که تمام محاسبات ظالمانه حاکم بر جهان را برهم می‌زند و دشمنان تمام تلاش خود را می‌کنند تا مانع تحقق این غایت شوند اما این مسیری است که انتهای آن پیروزی است، هم در عرصه داخلی پیشرفت داشته و هم در عرصه بین المللی حرف برای گفتن دارد و موجودیت استعمار را به چالش کشیده و یک قدرت جهانی تاثیرگذار تلقی می‌شود و این عزتی برخاسته از خداباوری است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان گفت: ایران در عرصه‌های مختلف می‌درخشد و امیدوارانه در پی موفقیت و پیشرفت‌های بزرگ و اسلامی است، این انقلاب چنین مسیری را جلوی راه ملت ایران قرار داد.

وی در ادامه به بحث روایت در فضای مجازی پرداخت و ابراز کرد: امروزه صحبت کردن درخصوص فضای مجازی به یک امر بدیهی تلقی می‌شود و بدون تعارف واقعیت نه چندان مطلوب است.

طحان نظیف با بیان اینکه امیرالمومنین (ع) در خطبه‌های خود از روش‌های مختلف تبیین استفاده می‌کند، گفت: راهکار رهبر معظم انقلاب که بسیار آن را شنیدیم بحث جهاد تبیین است و باید برای این عرصه به اندازه توانی که داریم تلاش کنیم، اینجا است که اهمیت و ضرورت این مسئله روشن ‌می‌شود و طبیعتا وقتی ما به سراغ روایت می‌رویم این روایت است که موضوع را برای ما روشن می‌کند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: اگر روایت‌های درست صورت نگیرد حتما روایت‌های نادرست و خلاف واقع جایگزین‌ می‌شود، خیلی مهم است که چه کسی و چگونه روایت می کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بیان کردند اگر رهبر نبودم به طور قطع مسئولیت فضای مجازی را در اختیار می‌گرفتم، گفت: اگر روایت نکنیم روایت می‌شویم و وقتی روایت شویم به دلخواه دیگران روایت می‌شویم؛ دشمن اکنون می‌خواهد واقعیت را وارونه نشان دهد.

طحان نظیف خاطرنشان کرد: وقتی رهبر معظم انقلاب در مورد نکته‌ای تاکید می‌کند به معنای این است که حجت تمام است و حضور به معنای بصیرت است.

وی با اشاره به اینکه دشمن حقایق روشن را تحریف می‌کند، ابراز کرد: تحریف دشمن باعث انحراف اهداف و شبهه می‌شود، دشمنان ما با ابزارهای مختلف تخریب واقعیت می‌کنند و این در دستور کار آنها است، اگر جهاد تبیین نباشد امیرالمومنین(ع) خانه نشین و واقعه کربلا دوباره تکرار می‌شود و این نتیجه جهل عمومی است و در مقابل جهاد تبیین اگر درست انجام شود حتما جواب می‌دهد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ما قبل از هر چیزی حاصل بیداری و حضور مردم بود، مردم بیدار شدند و پای کار آمدند، نسل جدید کمتر روایتی از آن دوران شنیده است، در دفاع مقدس نیز این را داشتیم نتیجه آن این بود که مردم حق را شناختند و رفتند و جانانه ایستادند.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین یک بایسته‌هایی دارد، عنوان کرد: پاسخ بسیاری از شبهات در قانون اساسی ما هست، کسی که می‌خواهد از نظام دفاع کند باید قانون اسلامی را بداند و با بیانیه گام دوم انقلاب انس داشته باشد و میدان را بشناسد، مجاهد باید بداند در چه زمینی بازی می‌کند و اولویت‌ها را بشناسد، جهاد تبیین ما صرف اولویت‌ها باید شود، مجاهد عرصه تبیین باید نقطه زن باشد و زبان مخاطب را بشناسد.

طحان نظیف با بیان اینکه چاره این کار حضور در بطن مردم است، تاکید کرد: مجاهد عرصه تبیین، بیان و زبانش با عملش سازگار و یکی است و این بسیار مهم است، مجاهد عرصه تبیین امیدآفرین است، امروز امیدآفرینی یکی از تکالیف دلسوزان انقلاب است این باید برای همه ما یک ملاک باشد.

وی با بیان اینکه اگر کسی در ذهنش تسلیم نشده باشد در عرصه عمل واگذار نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: امیدآفرینی یک ملاک و معیار است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان عنوان کرد: دشمنان گاهی اوقات از چهره‌هایی قهرمان می‌سازند که هیچ چیز روشنی ندارد اما ما قهرمانانی داریم که در عرصه بین المللی حرف برای گفتن دارند، این مسیر انتهایش روشن است، در تقابل حق و باطل ما انتهای این مسیر را می‌دانیم و امید است پیروزی باشد.

انتهای پیام/