شناسهٔ خبر: 71271866 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون آماتوری ورزش کارگری | لینک خبر

برگزاری مرحله پایانی لیگ فوتسال و والیبال کارگری شهرستان کاشان | فدراسیون آماتوری ورزش کارگری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی هیأت ورزش کارگری استان اصفهان - مسابقات لیگ فوتسال و والیبال کارگری شهرستان کاشان گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، در رشته ورزشی فوتسال که از شهریور ماه 1403 با حضور 10 تیم در قالب لیگ برتر از شرکت‌های صنعتی، دانشگاه ها و سازمان‌ها برگزار آغاز شده بود در نهایت دو تیم شهدای هسته‌ای، سایپا سیتروئن و به ترتیب مقام های اول و دوم را کسب کردند.

در رشته والیبال با حضور 8 تیم در قالب لیگ برتر برگزار و در نهایت تیم‌های فرش محتشم و شهدای هسته‌‌ای به ترتیب مقام‌های اول و دوم را کسب کردند.

فینال مسابقات فوتسال، پنجشنبه 18 بهمن و فینال مسابقات والیبال جمعه 19 بهمن با حضور پرشور تماشاگران در سالن های امیرکبیر و تختی برگزار شد.

فینال مسابقات فوتسال با حضور 2 تیم (سایپاسیتروئن و شهدای هسته‌ای) برگزار شد. در این دیدار دیدنی و کاملا فیزیکی تیم شهدای هسته‌ای با نتیجه 3 بر 1 رقیب خود تیم سایپاسیتروئن نایب قهرمان سال گذشته رو از پیش رو برداشت و بر سکوی اول این رقابت ها ایستاد.

فینال مسابقات والیبال دیدار بلند قامتان شهدای هسته‌ای و فرش محتشم در دیدار پایانی با نمایش زیبا و فنی در نهایت تیم فرش محتشم توانست در د2 گیم حریف خود تیم شهدای هسته‌ای قهرمان سال گذشته رو مغلوب کند.

مراسم اهداء جوایز و تجلیل از مقام آوران این دو رشته متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

ح