محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان سفر به استان یزد از بخشهای مختلف مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) بازدید کرد.
در جریان این سفر عملیات استخراج و بهرهبرداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی ساغند با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی آغاز میشود.
آغاز عملیات استخراج و بهرهبرداری مواد پرتوزا و عناصر همراه
عملیات استخراج و بهرهبرداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی آغاز شد.
عملیات اکتشافی و بهرهبرداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از شهریور ماه سال ۱۴۰۲ با توجه به وجود پتانسیل مواد پرتوزا و عناصر همراه اقتصادی در محدوده ساغند شروع بهکار کرد.
در ۱۷ ماه گذشته فعالیتهای مطالعاتی از قبیل برداشت پهپادی توپوگرافی محدوده و تهیه نقشه زمینشناسی انجام و بیش از ۲۱ هزار متر گمانه اکتشافی حفاری شد.
به گفته مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هستهای (تماس) و براساس برنامهریزیهای دقیق و مدیریت صحیح زمانبندی، این طرح از پیشرفت بسیار قابل قبولی برخوردار است.
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین از بخشهای مختلف مجتمع معدنی و صنعتی ساغند بازدید کرد.
نقش موثر معادن ساغند در پیشبرد اهداف رونق اقتصادی منطقه
سیدجواد احمدی، معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هستهای ایران (تماس) در آیین آغاز عملیات استخراج و بهرهبرداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) ضمن عرض تبریک به مناسبت ایامالله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه، گفت: امروز عملیات عملیات استخراج و بهرهبرداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی ساغند آغاز شد؛ شهریور ماه سال گذشته عملیات اکتشاف این محدوده را اجرا کردیم و اکنون به مرحله استخراج و بهرهبرداری از مواد پرتوزا و عناصر همراه در این معدن رسیدهایم.
وی تصریح کرد: در این پروژه که با مشارکت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو آغاز شده است، در مجموع حدود ۴۰ میلیون تن مواد پرتوزا، کانی سنگ آهن و عناصر همراه وجود دارد؛ همچنین برنامهریزی کردهایم که کارخانه تولید کیک زرد با ظرفیت سالانه ۲۰ تن را احداث کنیم.
احمدی با اشاره به نقش معادن در افزایش اشتغالزایی منطقه، توضیح داد: با بهرهبرداری معادن در این محدوده برای ۷۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد میشود.
- بیشتر بخوانید:
- افتتاح چند پروژه حوزه فناوری هستهای
- قرارگیری ایران در جمع کشورهای دارنده فناوری هستهای جهان
انتهای پیام/