شناسهٔ خبر: 71271035 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری پویش اهدای خون در سیستان و بلوچستان

پویش اهدای خون در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با استقرار پایگاه‌های سیار سازمان انتقال خون همزمان با سراسر کشور در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: این اقدام در قالب پویش سراسری اهدای خون با شعار "چون نجات انسان، شعور ماست" انجام می‌شود.

صفدری با بیان اینکه خون دهی باید در تمام فصول سال صورت گیرد تا مراکز درمانی و بیمارستانی دچار مشکل نشوند، افزود: از عموم مردم شریف و نوعدوست دعوت می‌شود با حضور در این پویش، به یاری بیماران نیازمند بشتابند.

وی تصریح کرد: این پویش با هدف ترویج فرهنگ همدلی، نوعدوستی و تقویت حس مسوولیت اجتماعی انجام می‌شود؛ شرایط اهدای خون برای افراد بین۱۸ تا ۶۵ سال با حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم است که سابقه بیماری خاص نداشته باشند البته تمامی اهداکنندگان مورد معاینات پزشکی قرار می‌گیرند و پس از تایید خونگیری می‌شود.

صفدری خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان با سه هزار و ۶۴۶ بیمار تالاسمی ماژور، بالاترین آمار کشوری را داراست و هفت هزار و ۲۰۰ واحد خون و فرآورده در هر ماه برای مصرف فقط این افراد استفاده می‌شود.

وی افزود: ۸۵ درصد نیاز خونی سیستان و بلوچستان مربوط به بیماران تالاسمی است، هم‌اینک مهمترین چالش سازمان انتقال خون استان نبود تعداد کافی اهدا کننده برای تهیه خون و فرآورده‌های خونی سالم برای نیازمندان به خون است.