شناسهٔ خبر: 71269557 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بارش برف و کولاک ۱۱ مسیر شریانی استان زنجان را مسدود کرد 

زنجان - ایرنا - رییس مرکز مدیریت راه‌های زنجان گفت: بارش برف سنگین و کولاک شدید ۱۱ مسیر شریانی این استان را مسدود کرده است و تردد خودروها در دیگر راه‌های زنجان نیز به کندی و با زنجیر چرخ انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

محمد محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون آزادراه زنجان - قزوین، جاده زنجان - بیجار، زنجان - قیدار ️و قیدار به ابهر مسدود است.

و️ی اظهار داشت: بر این اساس جاده های قیدار- همدان، قیدار - بیجار، آزادراه ابهر - تاکستان، جاده قدیم ابهر - تاکستان، زنجان - طارم، زنجان - دندی و جاده قدیم زنجان به قزوین نیز بسته شده است.

این مسوول ادامه داد: با همکاری عوامل راهداری تلاش بر بازگشایی جاده های مسدودی ادامه دارد و در صورت مساعد شدن وضعیت جوی و بازگشایی مسیرها این مهم اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با بیان اینکه تردد در دیگر جاده های استان با زنجیر چرخ امکان پذیر است تاکید کرد: رانندگان برای تردد در مسیرهای اصلی استان با احتیاط حرکت و ضمن داشتن تجهیزات ضروری سفر، قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

محمدی تصریح کرد: نمک‌پاشی و برف‌روبی مسیرهای اصلی استان از جمله در مناطق کوهستانی و گردنه‌ها به طور منظم انجام و وضعیت جاده‌ها به طور برخط (آنلاین) رصد می‌شود.

رییس مرکز مدیریت راه های استان زنجان به رانندگان توصیه کرد: قبل از آغاز سفر با تماس با شماره ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان از آخرین وضعیت راه‌های استان مطلع شوند.

استان زنجان ۱۲ گردنه و سه محور اصلی برف گیر دارد.