شناسهٔ خبر: 71269096 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جاده برفی کندوان بازگشایی شد

نوشهر - ایرنا - سرپرست پلیس راه مازندران از باز گشایی محور برف گیر کندوان با تلاش عوامل راهداری و مدیریت بحران مازندران از دقایق پیش خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، این محور حوالی ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد امروز به علت کولاک شدید و یخبندان از مسیر شمال به جنوب در حوزه استان البرز مسدود شده بود.

سرهنگ هادی عبادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :هم اینک این محور باز شده منتهی به علت لغزندکی سطح محور حرکت خودروها به کندی امکان‌پذیر است.

به گزارش ایرنا، با توجه به ورود سامانه سرد و بارشی از روز پنجشنبه هفته گذشته، وضعیت هوا در شهرستان های غرب مازندران به ویژه در جاده های کوهستانی کندوان، بلده نور و دوهزار تنکابن با بارش شدید باران و برف همراه است.

جاده برفی کندوان بازگشایی شد

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۰۱۱۲۱۸۲۹۳۴ به طور شبانه‌روزی آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

جاده کرج - چالوس یکی از شبکه‌های ارتباطی اصلی پایتخت به خطه شمال و استان گیلان و غرب مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی شگفت‌انگیز، جاذبه‌های تاریخی و کوتاه بودن مسافت در همه فصول به ویژه ایام نوروز با استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.

این مسیر حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۸۰ کیلومتر آن مربوط به حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم در حوزه جغرافیایی استان البرز قرار دارد.

برابر آمار به طور میانگین روزانه در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می‌کنند که این آمار در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار تردد در روز می‌رسد.