شناسهٔ خبر: 71267643 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

واکنش فدراسیون کاراته به رفتن نایب‌رئیس

استعفا مجازی بود!

فته می‌شود انتخاب پگاه زنگنه به‌عنوان سرمربی تیم بانوان اصلی‌ترین دلیل امینی برای استعفا بود.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: حواشی فدراسیون کاراته نه تنها کاهش نیافته، بلکه با صدور بیانیه علیه نایب‌رئیس مستعفی بانوان باید منتظر واکنش‌های تازه باشیم. از زمانی که انتخابات این فدراسیون باطل شد و مزدا صوفی سمت سرپرستی آن را برعهده گرفت، برخی کارشناسان و پیشکسوتان کاراته منتقد تصمیمات صوفی بودند. سرپرست جدید بعد از آنکه جانشین طباطبایی شد، تغییرات مدیریتی زیادی ایجاد کرد. انتخاب اشرف امینی به‌عنوان سرپرست نایب‌رئیسی بانوان یکی از همین تصمیمات بود. با این حال امینی که تجربه زیادی در کاراته دارد، نتوانست مقابل تک‌روی‌ها و دخالت‌های صوفی و همکارانش سکوت کند. استعفای خانم نایب‌رئیس آتش حواشی را دوباره شعله‌ور کرد، چراکه او مدعی است سرپرست فدراسیون و مدیر تیم‌های ملی در تصمیمات امور بانوان دخالت می‌کنند. 
گفته می‌شود انتخاب پگاه زنگنه به‌عنوان سرمربی تیم بانوان اصلی‌ترین دلیل امینی برای استعفا بود. سرپرست مستعفی در چند مصاحبه مختلف روی این نکته تأکید کرد و اینکه با دخالت‌های صوفی و فریدخمامی عملاً اختیارات از او سلب شده و تصمیمات برای بانوان از سوی آنها گرفته می‌شود. حال آنکه تنها سه ماه تا مسابقات قهرمانی آسیا باقی مانده و تیم بانوان به آرامش نیاز دارد. بنا به گفته اشرف امینی، مدیریت فدراسیون از او خواسته بود شرایط را تحمل کند و توافق بر سر انتخاب دو مربی برای بانوان بوده، درحالی‌که صوفی اقدام به انتخاب زنگنه به‌عنوان سرمربی کرده است. 
با گذشت چند روز فدراسیون کاراته سرانجام به این استعفا واکنش نشان داد و در بیانیه‌ای مدعی شد هنوز استعفای امینی به دست‌شان نرسیده است: «به اطلاع می‌رساند استعفای اشرف امینی بدون رعایت اصول و مبانی حرفه‌ای، تشریفات رسمی و اداری و صرفاً در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده و تاکنون استعفای رسمی نامبرده به صورت مکتوب به فدراسیون کاراته واصل نگردیده است. فدراسیون کاراته ضمن تأکید و تمرکز بر ضرورت حفظ آرامش و احترام در فضای حاکم بر کاراته کشور و رعایت ارزش‌های اخلاقی و انسانی و حفظ حرمت اشخاص توانمند، سازنده و مؤثر در پیشرفت کاراته، پس از دریافت استعفای مکتوب و رسمی در خصوص تعیین جایگزین وی تصمیم‌گیری خواهد نمود.»
 پیش از این هم استعفای شهرام هروی از سرمربیگری تیم ملی مردان جنجال‌برانگیز شده بود که خوشبختانه با توافق طرفین، سرمربی موفق تیم مردان دوباره هدایت کاراته‌کا‌های ایران را برعهده گرفت. شرایط فعلی و موضع‌گیری طرفین حاکی از آن است که به این زودی‌ها خبری از آرامش نخواهد بود. با توجه به در پیش بودن مسابقات مهم بین‌المللی، امیدواریم کاراته بانوان نیز هرچه زودتر رنگ آرامش را به خود ببیند.