شناسهٔ خبر: 71265180 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طالبان: طالبان:

انتقال هلیکوپتر های افغانستان به آمریکا غیر قانونی است

وزارت دفاع طالبان اعلام کرد انتقال چرخبال‌ها به هر دلیلی به امریکا، برای حکومت سرپرست قابل پذیرش نیست.

صاحب‌خبر -

عنایت‌الله خوارزمی، سخن‌گوی وزارت دفاع کشور امروز (شنبه، ۲۰ دلو) با نشر بیانیه‌ای درباره‌ی انتقال چرخبال های نظامی افغانستان از ازبکستان به آمریکا براز نگرانی کرده و گفته است: «این‌که این هلیکوپترها به هر دلیلی به امریکا انتقال داده می‌شوند، برای ما قابل قبول نیست؛ زیرا مردم افغانستان حق دارند که از حق خود دفاع و سؤال کنند و کشورهای همسایه نیز باید به حقوق افغان‌ها احترام بگذارند.»

وزارت دفاع طالبان تاکید کرد این چرخبال‌ها متعلق به افغانستان هستند و کشورهای همسایه باید به حق «افغان‌ها» احترام داشته باشند.

در این اعلامیه که از سوی عنایت‌الله خوارزمی سخن‌گوی وزارت دفاع نشر شده، از امریکا هم‌چنان خواسته شده که در روند انتقال این چرخبال‌ها به افغانستان مانع ایجاد نکند و تمامی چرخبال‌ها را به افغان‌ها تسلیم دهد.

گفتنی است که چند روز قبل رسانه ها گزارش دادند که ازبکستان هفت چرخبال را که متعلق به افغانستان بود به آمریکا تحویل داده است.