شناسهٔ خبر: 71263232 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار همدان:

اجرای عدالت و تقویت سرمایه‌های اجتماعی از تکالیف اساسی مدیران در گام دوم انقلاب است

همدان - ایرنا- استاندار همدان گفت: تکلیف اساسی مدیران اجرایی در گام دوم انقلاب، اجرای عدالت، مبارزه با فساد و حمایت از تولید و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی، عمل به وعده ها و پرهیز از شعار زدگی و تلاش برای حفظ وحدت ملی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدملانوری شمسی شامگاه شنبه در همایش پیشگامان انقلاب اسلامی به مناسبت ایام الله دهه فجر افزود: در طلیعه گام دوم انقلاب قرار داریم و بیانیه مقام معظم رهبری در این راستا روشنگر بوده و تکلیف همه مسوولان را روشن می کند.

استاندار همدان افزود: تجربه کردن دوران پیروزی انقلاب، هشت سال دفاع مقدس، گذر از بحران در قالب تحریم هایی که دشمن در طول این سال‌ها تحمیل کرد ما را به اینجا رساند که یاد بگیریم در برابر تهدید ها و تحریم ایستادگی کنیم.

ملانوری‌شمسی اضافه کرد: استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی و محکم شدن پایه های نظام، پیشرفت های خوبی در بخش های مختلف رقم زد و موجب کسب رتبه های برتر کشورمان در عرصه های مختلف شده است.

وی ادامه داد: ورود به چله دوم انقلاب نیازمند یک نگاه نو و تحولی و جدید به حرکت های خلاقانه و نوآورانه و استفاده از ظرفیت های جدید این کشور است.

ملانوری‌شمسی افزود: معتقدم برای رسیدن به اهداف، برآورده شدن انتظارات مردم، ایجاد محیطی مناسب برای مردم ابتدا باید وحدت و ایمان به مسیرمان داشته باشیم.

وی اضافه کرد: گفتمان امروز دولت وفاق و انسجام ملی در کنار اعتقاد به عدالت و انصاف است و باید بدانیم درون کشور خودی و غیر خودی بیگانه نداریم.

استاندار همدان بیان کرد: کسانی به زور دنبال کشاندن مرز خودی و غیر خودی به داخل کشور هستند اما این تفکر جریان نفوذ، دشمنی و عناد با کشورمان است چرا که در کشور بیگانه نداریم و همه خودی هستند.

وی گفت: این کشور یک اردوگاه، یک سازمان و سرزمین است و یک فرمانده و رهبر بیشتر ندارد بنابراین اجازه ندهیم کسانی در داخل کشور بین ما مرزبندی کنند.

وی افزود: در کنار این اعتقاد، امید، ایمان و همدلی و وحدت به طور جدی نیازمند فعال سازی ظرفیت های داخلی استان هستیم و از روز اول حضور در همدان، اداره استان در قالب دولت محلی اعلام شد.

استاندار همدان گفت: سرمایه گذاری در بخش خصوصی در همه زمینه ها معدن، صنعت، کشاورزی،گردشگری در اولویت است،افزود: همدان در بخش خدمات، مرکز منطقه ای غرب کشور است و دسترسی به خدمات با تکجه به ظرفیت بزرگ همدان، ظرفیت بزرگی را برای اشتعال، اقتصاد، توسعه و نشاط اقتصادی و سیاسی در منطقه ما می تواند ایجاد ایجاد کند.

ملانوری شمسی ادامه داد: همدان به عنوان استانی کشاورزی پایه و دارای نشان های بین المللی است که می‌تواند در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی، در برند سازی، بازارهای داخلی و خارجی اشتغال، تولید ثروت و رفاه کند.

وی ادامه داد: ۳۰ نوع ماده معدنی در استان وجود دارد که بخشی از این ظرفیت فعال و بخشی تعطیل است البته مهم‌تر از برداشت مواد معدنی، جلوگیری از خام فروشی ، ایجاد زنجیره ارزش و تولید فرآورده های دیگر بر پایه معادن است.

استاندار همدان گفت: در کنار خدمات کشاورزی، معدن و صنعت، ظرفیت بزرگ دیگری در استان با نام گردشگری وجود دارد، صنعت و گردشگری به عنوان یکی از بزرگترین صنایع و محور توسعه و اقتصادی جهان می تواند ضمن مدیریت مسائل و مشکلات، نیازها را برطرف کند.

ملانوری‌شمسی افزود: در حوزه آب، خاک، تولید اشتغال و سرمایه دچار اشکال هستیم در حالی‌ که صنعت گردشگری به شدت اشتغالزاست.

وی اضافه کرد: صنعت گردشگری دارای ویژگی هایی نظیر درآمد زا، کم آب بر بودن ‌با کمترین آلودگی است.

وی بیان کرد: استان همدان دارای یک هزار و ۹۰۰ جاذبه تاریخی، طبیعی و گردشگری است که ثبت های ملی و بین المللی دارد که از این ظرفیت می تواند در صنعت گردشگری مورد بهره قرار بگیرد.

استاندار همدان افزود: همه مسایل با استفاده از ظرفیت های محلی و بخش خصوصی و هر آنچه در سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری آمده می تواند حل شود.

ملانوری‌شمسی اضافه کرد: نگاه به درون، درون نگری، دانش بنیانی وعدالت محوری در توزیع خدمات و سرمایه گذاری ها و تکیه بر ظرفیت های مردمی یعنی مردم پایگی اقتصاد، فرهنگ، سلامت پیگیری می شود

وی بیان کرد: بروکراسی اداری در حوزه سرمایه گذاری ها به شدت شکسته شده و مدعی هستیم هیچ سرمایه گذاری معطل دریافت مجوزها نخواهد شد.

استاندار همدان اظهارکرد: طرح مسکن استان شامل مسکن مهر، اقدام و نهضت ملی سالها معطل ماندند و نیازمند اعتبار هستند که پیگیری جدی برای فعال کردن این طرح ها و تزریق اعتبار مورد نیاز صورت گرفته است.

ملانوری‌شمسی یادآوری کرد: به رییس جمهور پیشنهاد دادیم موضوع مسکن را به صورت استانی به استانداران محول کند تا بتوان در قالب طرح های مشارکتی، موضوع مسکن را به ویژه برای قشرهای کم درآمد حل کرد.

وی همچنین گفت: پرونده هایی ۱۶ تا ۳۰ سال بر زمین مانده بود که در چهار ماه اخیر حل و یا تعیین تکلیف شد که برای نمونه به طرح شهید بهشتی، الوند، شهرک هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و ۴۸ هکتاری باید اشاره کرد.

استاندار همدان افزود: یک هزار و ۴۰۰ پرونده حوزه روستایی در کمیسیون مغایرت ها باقی مانده بود که ۹۰۰ پرونده تعیین تکلیف شد.

ملانوری‌شمسی ادامه داد: در حوزه آب، نسبت به جذب اعتبارات ازن زنی جذب شد تا بهبپو طعم و بوی آب به پایان برسد.

وی افزود: سد گرین سالها بلاتکلیف مانده بود و در سفر وزیر نیرو به تویسرکان برای این طرح اعتبار مورد نیاز تامین که امید می رود در مدت ۱۸ ماه این پروژه تکمیل شود.