شناسهٔ خبر: 71263019 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

ستاد مرکزی اورژانس میرجاوه راه‌اندازی شد

زاهدان - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان از راه‌اندازی ستاد مرکزی اورژانس میرجاوه و قرارگاه میدانی کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین، در دهمین روز از دهه مبارک فجر خبر داد.

صاحب‌خبر -

دکتر محمد حسن محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مرکز در زمینی به مساحت ۱۵۰ متر مربع و با اعتبار ۱۴ میلیارد ریال افتتاح شد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز علاوه بر تقویت خدمات رسانی به بیماران نیازمند به خدمات فوریت‌های پزشکی، اقدام موثری در پشتیبانی مراسم اربعین حسینی و ورود زائران پاکستانی محسوب می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین از بهره‌برداری مرکز مشاوره پیش از ازدواج و مرکز پیشگیری و درمان هاری و سالک شبکه بهداشت و درمان میرجاوه خبر داد و افزود: با توجه به اثبات اثربخشی کلاس‌های مشاوره پیش از ازدواج در انتخاب موثر و استحکام بخشی به خانواده‌های جوان، مرکز مشاوره پیش از ازدواج تجهیز شد و به بهره برداری رسید.

وی تصریح کرد: مرکز پیشگیری و درمان بیماری های هاری و سالک نیز با توجه به موارد ابتلاء به سالک و همچنین ضرورت وجود یک مرکز ویژه رسیدگی به موارد حیوان گزیدگی، اقدام مهم و موثر شبکه بهداشت جهت ارتقاء خدمات پیشگیرانه و بهداشتی به مردم این منطقه است.