شناسهٔ خبر: 71261156 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در شهر هچیرود مازندران افتتاح شد

نوشهر - ایرنا - همزمان با دهمین روز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی تعداد ۶ طرح به ارزش بیش از ۲ هزار میلیارد ریال در شهر هچیرود شهرستان چالوس واقع در غرب مازندران افتتاح و به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، پارک های ساحلی موج دوجمان، نگین هچیرود، آرام کیاکلا، مجموعه ورزشی چمن مصنوعی، مرحله دوم خیابان ولیعصر (ع) و اتصال شمال شهر به جنوب شهر از جمله این طرح هایی است که به بهره برداری رسید.

رئیس شورای شهر هچیرود روز شنبه در آیین بهره برداری از این طرح ها گفت : بابت به سرانجام رساندن این طرح ها بیش از ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار منابع داخلی هزینه شده که چنین تحولی در نوع خود بی نظیر است.

افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در  شهر هچیرود مازندران افتتاح شد

مجید بحری در ادامه از کم کاری مسوولان استانی نسبت به تصویب طرح هادی در این شهر گردشگر پذیر انتقاد کرد.

هچیرود در محور چالوس - رامسر بیش از یک دهه است که به شهر تبدیل شده، اما شهروندان این شهر ساحلی گردشگرپذیر و گذرگاهی همچنان چشم‌انتظار تصویب طرح هادی هستند.

این منطقه با بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت ثابت و چهار برابر جمعیت متغیر از سال ۱۳۹۰ با تلفیقی از ۱۳ روستا به شهر تبدیل شد در حالی که با گذر این همه سال اگرچه سکان مدیریت این شهر به شهردار همراه با مشارکت اعضای شوراها سپرده شد و تاحدودی خدماتی برای ضابطه مند کردن ساخت و سازها، مبلمان شهری و بهبود فضای کسب و کار از سوی این مسوولان انجام گرفته اما در نقاطی از سکونتگاه ها هنوز شکل ظاهری روستا دارد به عبارتی شهروندان نمی دانند شهری هستند یا روستایی.

طرح هادی شهری عبارت از طرحی است که در آن جهت گسترش آتی شهر و نحوه استفاده از زمین‌های شهری برای عملکردهای مختلف به منظور حل مشکلات حاد و فوری شهر و ارایه راه‌حل‌های کوتاه مدت و مناسب برای شهرهایی که دارای طرح جامع نمی‌باشند، تهیه می‌شود و براساس قوانین این طرح بر اساس قوانین برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت اجرایی می شود.

رییس شورای شهر هچیرود گفت : از آن سال تاکنون با پیگیری و نامه نگاری های فراوان با مسوولان استانی به ویژه معاونان عمرانی وقت سرانجام با تصویب این طرح موافقت شده اما هنوز برای اجرا ابلاغ نکرده اند.

بحری افزود : امروز به علت کار شکنی برخی از دستگاه های اجرایی این خواسته تاکنون محقق نشده و همچنان اهالی این خطه غربی استان نمی دانند در شهر زندگی می کنند یا در روستا.

وی یاد آور شد : امروز به علت مصوب نشدن طرح هادی یک فرد بومی نمی تواند در زمینی پدری اش به مساحت ۵۰۰ متری یا ۲۰۰ متری بنایی بسازد چرا که جهاد کشاورزی مخالفت می کند.

رییس شورای شهر هچیرود گفت : نکته مهم تر آنکه خیلی از افراد سرمایه گذار در این شهر به علت برخورداری از موقعیت های ممتازی مانند نزدیکی به ساحل، جنگل های هیرکانی، شهرک گردشگری، تفریحی و رفاهی نمک آبرود قصد سرمایه گذاری دارند اما به خاطر نداشتن طرح هادی نقشه راه نداریم.

افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در  شهر هچیرود مازندران افتتاح شد

سرپرست فرمانداری چالوس هم گفت : حجم سرمایه گذاری شهرداری های سطح استان در افتتاح طرح های دهه فجر آنچه گزارش شده حدود چهار هزار میلیارد ریال بوده در حالی که شهرداری هچیرود به تنهایی بیش از ۲ هزار میلیارد ریال طرح امروز افتتاح و به بهره برداری رسانده و این نشان از وفاق ملی است.

یحیی یوسف پور با انتقاد از زمانبر بودن اجرای طرح هادی در این شهر غرب مازندران افزود: آثار خدماتی که در این شهر دیده می شود و رضایتی که شهروندان از مدیریت شهری دارند بنابراین همه باید تلاش، کنیم این طرح به سرانجام برسد.

وی اظهار کرد: روز گذشته در مصلی هچیرود هم یکی از انتقاد های مردم این شهر همین مساله بوده و بنده با جدیت پی گیری خواهم کرد.

در دهه فجر امسال حدود ۳۰ طرح به ارزش سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در شهرستان چالوس به بهره برداری رسید.
چالوس با برخورداری سه نقطه شهری و ۱۶۰ نقطه روستایی یکی از شهرستان های گردشگرپذیر غربی مازندران است.