مجید دوستی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با بیان اینکه یکی از رویکردهای سازمان سیما و منظر شهری در نصب نمادها معرفی ظرفیتهای شهر در حوزههای مختلف است، اظهار کرد: در دو سال گذشته نمادهای مختلفی با هویت تاریخی و فرهنگی در سطح شهر نصب شده است.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان مفاخر زیادی در حوزه هنر و فرهنگ دارد، افزود: با بررسی کارشناسان نماد برخی از این افراد در شهر نصب شده است.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری زنجان با اشاره به اینکه بهتازگی هم نماد پهلوان حاج عباس در سیلاب نصب شد، اضافه کرد: این اثر فاخر به سفارش این سازمان توسط هنرمند برجسته کشوری علی چراغی طراحی و ساخته شده است.
وی ادامه داد: زنده یاد پهلوان حاج عباس حیدریان صاحبنام و پرآوازه در عرصه طب ورزشباستانی کهنکسوت، صاحب ضرب و زنگ زورخانه بود.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری زنجان گفت: آن مرحوم مروج فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای مؤسس باشگاه حیدریان زنجان، جراح و پزشک تجربی بسیار ماهر که مورد احترام شهروندان زنجانی عصر خود بود.