شناسهٔ خبر: 71259084 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار مرکزی:

همراهی نهادهای دولتی با بخش خصوصی در زمینه تولید انرژی تجدیدپذیر ضروری است

استاندار مرکزی با بیان اینکه همراهی نهادهای دولتی با بخش خصوصی در زمینه تولید انرژی تجدیدپذیر ضروری است گفت: یکی از بهترین راهکارهای رفع ناترازی انرژی، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و انرژی خورشیدی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز _شنبه بیستم بهمن_ در آئین افتتاح طرح‌های عمرانی شهر شهباز اظهار کرد: ایران در منطقه جز سه کشور برتر از نظر تابش انرژی خورشیدی است، بنابراین باید در این زمینه سرمایه‌گذاری شود و از ظرفیت انرژی خورشیدی بهره برد.

وی افزود: استان مرکزی جز استان‌های پیشرو در استفاده از انرژی خورشیدی خواهد شد.

استاندار مرکزی با بیان اینکه همراهی نهادهای دولتی با بخش خصوصی در زمینه تولید انرژی تجدید پذیر ضروری است گفت: یکی از بهترین راهکارهای رفع ناترازی انرژی، استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و انرژی خورشیدی است.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: نهضت تولید انرژی خورشیدی با هدف توسعه پایدار و کاهش وابستگی به منابع فسیلی و رفع مشکل ناترازی انرژی در استان آغاز شده است.

وی ادامه داد: شتاب‌بخشی به این اقدام شایسته به مشارکت تمامی نهادهای دولتی و خصوصی نیاز دارد، این حرکت نه تنها به تأمین انرژی پاک و تجدید پذیر، بلکه به اشتغالزایی و توسعه اقتصادی منطقه کمک می‌کند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری استفاده از انرژی خورشیدی با اولویت بررسی می‌شود، سرمایه‌گذاری در این بخش توجیه اقتصادی لازم را دارد و تلاش می‌کنیم جایگاه استان مرکزی را در بخش تولید انرژی خورشیدی در سطح کشور ارتقا دهیم.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه با حمایت دولت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، پروژه‌های متعددی در این زمینه در استان آغاز شده است تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در این زمینه چشم‌انداز روشن‌تری برای آینده انرژی استان به ارمغان خواهد آورد، البته باید برنامه‌هایی برای آموزش افراد محلی در زمینه فناوری‌های نوین انرژی و انتشار دانش مربوط به انرژی‌های تجدید پذیر تدوین شود.

وی افزود: این اقدام می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی و تشویق مردم به استفاده از این منابع پایدار منجر شود.

استاندار مرکزی با بیان اینکه نیروگاه شازند یک‌هزار و ۳۰۰ مگاوات برق تولید می‌کند گفت: نهضت تولید پنج‌هزار مگاوات برق خورشیدی در استان آغاز شده است، با تحقق این مهم می‌توان گام بلندی برای سلامت هوای استان به ویژه شهرهای شازند و اراک برداشته خواهد شد.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: در طول سه سال تفاهم‌نامه تولید پنج‌هزار مگاوات، در ۱۲ بهمن امسال با نهادهای مختلف استان در خمین امضا شد.

وی افزود: این طرح در ۱۰ برنامه مختلف از قبیل: تولید برق برای چاه‌های کشاورزی، استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، کمک وزارت نیرو، نیروگاه خورشیدی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و استفاده از ظرفیت خیران در نصب پنل خورشیدی مدارس هدف‌گذاری شده است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه معیشت از مشکلات و دغدغه‌های مردم این استان است تاکید کرد: باید برای رفع این مشکل برنامه‌ریزی صورت گیرد، دو صنعت بزرگ در شازند فعالیت دارد که نباید تنها به اشتغال در این دو اکتفا شود.